this is Redy AIR – tisztasági bugyi

5 995 Ft

Megérkezett a this is Redy tisztasági bugyi!

Nem fogunk többé tisztasági betéttel sem hulladékot termelni, mert itt van Magyarország első tisztasági bugyija a this is Redy AIR. Mindenkinek, aki örül, hogy a fenntartható végre egyenlő lett a szexivel.

A bugyi body része teljes egészében tüll anyagból készült, és cheeky fazont kapott, így igazán csini lett.

Az ülep része biopamut (ezzel érintkezel), alá pedig egy folyadékzáró réteget terveztünk, ami miatt nem lesz nedves érzeted, így a komfortod olyan, akár egy tisztasági betéttel, mégsem kell erre költened, szemetet termelni vele.

Annyira szépen sikerült a megvalósítás, hogy ránézésre lehetetlen megmondani a bugyiról, hogy többet tud, mint egy sima fehérnemű.

csinos – szellőzik – hulladékmentes – kényelmes -nyári

 

 

Leírás

this is Redy

Ismerd meg a legformabontóbb bugyit!

A this is Ready olyan fehérneműt tervezett, amit menstruációhoz viselhetsz. Betét, tampon, tölcsér és egyéb eszközök nélkül. Normál vérzésnél akár egész nap, átázás nélkül.

Az eldobható eszközök ideje lejárt, az új generáció újratervezte, újragondolta és megalkotta azt a #redybugyit , ami jó neked #testpozitív, jó a földnek #eco-friendly és nem árt senkinek sem #vegán.

A Redy egy olyan bugyi, amit önmagában használhatsz menstruációhoz, egyéb eszközök nélkül.

A #redybugyik 1,5 – 2,5 normál tamponnyi mennyiségű vért tudnak magukba zárni. Átázás nélkül, szagok nélkül, komfortosan. Erős napokon, gyenge napokon, éjjel, nappal, hétvégén, munkában, jógán, edzésen, utazáskor. Akár egy egész napon át.

Az anyagokat úgy választottuk ki, hogy a bugyi viselése kényelmes legyen, tehát a kellően vékony textileket kerestünk.

Funkciójukat magabiztosan kell ellátniuk, emiatt a legmagasabb nedvszívóképességű anyagokra volt szükségünk.

Figyelnünk kellett arra, hogy ezen a kényes területen előfordulnak szagok és baktériumok, tehát antibakteriális megoldásokban gondolkodhattunk.

A végeredmény egy olyan menstruációs bugyi, amit szívesen veszel ki a fiókból, mert környezetbarát, emberbarát, állatbarát és szuperül teljesít.

1,5 év tesztelést tettünk a termékbe, hogy biztosan megtaláljuk a leginnovatívabb anyagokat. A világ legkülönfélébb tájairól érkeztek hozzánk textilek, húztuk, nyúztuk, teszteltük őket, mert

a legjobbra volt szükségünk. Ennek másfél év lett az ára, de mostmár magabiztosan mondhatjuk, hogy ez a #redybugyi az, amit bárkinek bátran ajánlunk. Tökéletes a  menstruációhoz.

A this is Redy küldetése

Kicsit felkavarjuk az állóvizet.
Megmutatjuk, hogy menzesz közben nem biztos, hogy fehér nadrágban teniszezünk és a vérünk sem kék. Rávilágítunk, hogy a tabuk szükségtelenek és károsak, mégis rengeteg kapcsolódik a menstruációhoz. Leporoljuk a ciklusról való tudásunkat és felfrissítjük, újraértelmezzük azt. Dolgozunk azon, hogy a menstruációs stigmákat felváltsa az a pozitív szemlélet, miszerint a menstruáció szupererő. Magunk mögött hagyjuk az eldobható eszközöket és rendületlenül megyünk előre, a fenntarthatóbb megoldások irányába.

További információk

Méret

2XL, 3XL, L, M, S, XL, XS