Seed – Volume 2 – Magazin a fenntarthatóságról

3 190 Ft

A Seed – Volume 2 célja, hogy finoman ösztönözze az olvasókat arra, hogy fenntarthatóbban éljenek. 

A második kiadás nagy hangsúlyt fektet a szakmákra, illetve azokra a gyártókra, akik nézetükkel segítenek egy fenntarthatóbb életmód kialakításához szükséges jövőt formálni.

Spencer Fung művész, beavat minket, hogy miért a természet biztosítja az eszközöket és a palettát munkájához. A bútorgyártó, Sebastian Cox a környezet megóvása és megvédése iránti szenvedélyét tárgyalja, valamint megmutatja, hogy miként inspirálhatunk erre más tervezőket is. Pippa Small pedig beszél erkölcsi ékszerláncáról, jótékonysági munkájáról és háború sújtotta régiók kézműveseivel való együttműködés korlátairól és kihívásairól.

Továbbá, Carole Bamford interjút készít, a környezettudatos építésszel és művésszel, Maya Lin-nel, arról, hogy milyen szerepet játszhat a művészet a viselkedésbeli változásban, valamint, hogy mindez cselekvésre ösztönöz e másokat. A buddhista szerzetes, Gelong Thubten arra invitál bennünket, hogy az ember boldogságkeresését vizsgáljuk, Rhaya Jordan táplálkozástudóssal pedig megvitatjuk hogy a táplálkozásunk hogyan járul hozzá mentális egészségünkhöz.

A magazin kiemeli az ételek származási helyének fontosságát, egyszerű szezonális receptekkel, melyek mind-mind a ételmaradék csökkentését állítják a középpontba.

 

Elfogyott

Cikkszám SEED2 Kategóriák , Címkék , ,

Leírás

Seed – Volume 2

Egy Magazin a fenntarthatóságról és annak minden aspektusáról

Magazin kínálatunk egyik új tagja, a fenntarthatóságot és azzal kapcsolatos életet népszerüsítő Seed Magazin.

A biannuálisan megjelenő kiadvány – az angol Carole Bamford jóvoltából -időszerű, új hang az életmód magazinok között, válasz a sebesen növekvő érdeklődésre a fenntartható, tudatos élet felé.

Prémium minőségű újrahasznosított papírból készült 80 oldalas forgatnivalóhoz még a tinta is növényi.

Ha szeretnél többet megudni erről az életformáról és fenntarthatóbb jövőben élni, akkor minnél előbb szerezd be a Seed első számát!