Memobottle Slim – BPA mentes műanyag üveg – 450ml

14 100 Ft

A memobottle slim egy külön fejezet a memobottle életében, mely a praktikus formát megőrizve mégis a többi terméktől eltérő, egyedi formát kapott. Ez a kialakítás alkalmassá teszik még a legkompaktabb helyekre való könnyed elhelyezését is, miközben ugyanúgy gondoskodik hidratáltságodról. A művészi forma így hát nem minden, a Slim memobottle ugyanis tökéletesen kimeríti a praktikum fogalmát. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, számodra ez lesz a megfelelő vizespalack.

Elegáns külsőjének és minimalista stílusának köszönhetően a Slim memobottle könnyedén mindennapjaid részévé válik majd, hogy mindig hidratált és egészséges maradj.

A víz mindennapi megszokottságát igazi műalkotássá formáló, megigéző külső minden nap motivál a megfelelő vízbevitel biztosítására. Ha még egy kis vitaminnal is felturbóznád a napi vízbevitelt, tegyél pár szem áfonyát vagy epret Slim memobottle palackodba. A Slim memobottle rendkívül elegáns, rozsdamentes acél kupakkal rendelkezik, valamint újrahasznosított csomagolásban érkezik, így megfelelő ajándék számodra vagy szeretteidnek.

A memobottle palackok formája és különleges kialakítása számos formatervezési díjjal nyert már elismerést, ezenkívül kizárólagos védjegyoltalom alatt áll, ezért mindig alaposan győződj meg róla, hogy az egyetlen és eredeti memobottle terméket készülsz megvásárolni, mely a legmagasabb minőségű BPA- és BPS-mentes műanyagból készül és 2 év gyártói garancia vonatkozik rá.

450 ml kapacitásával a Slim memobottle gondoskodik róla, hogy még fókuszáltabb, ezáltal produktívabb légy a mindennapokban. Ez az egyetlen vizespalack, amelyre szükséged lehet, ami cserébe segít, hogy hozzájárulj az egyszer használatos műanyagok használatának csökkenéséhez.

Tudtad? Minden eladott memobottle árából a water.org non-profit szervezet együttműködésének keretén belül egy rászoruló két havi tisztavíz-ellátása biztosított.

A Slim memobottle tisztítása roppant egyszerű: öblítsd ki langyos vízzel és ecettel, vagy a kupak eltávolítása után tisztítsd meg mosogatógépben maximum 50 fokon. Szénsavas italok tárolására nem alkalmas.

Űrtartalom: 450 ml

Könnyű tisztítás

Rozsdamentes acél kupak

BPA- és BPS-mentes műanyag

Mosogatógép-kompatibilis | Hőálló | Fagyálló (A kupakokat kizárólag langyos vízzel öblítsd)

Méretek: 265 mm x 80 mm x 30 mm

Környezetbarát

Készleten

Cikkszám MMSLIM Kategóriák ,

Leírás

Memobottle Slim márkatörténete

A memobottle az ausztrál alkotói duó, Jesse Leeworthy és Jonathan Byrt által született meg, akik egy Melbourne-től délre fekvő partvidéki városban nőttek fel. Ennek köszönhetően már egészen kicsi gyermekként felfigyelhettek az ausztrál partvidékek rendkívüli szennyezettségére – mely egyébként nemcsak lokális, hanem globális probléma is -, mely később az egyszer használatos műanyagok végleges kiiktatására, majd 2014-ben végül a memobottle márka megalkotására ösztönözte őket.

A márka létrehozásával elsődleges céljuk a mai napig az emberek egy tudatosabb és fenntarthatóbb életre való buzdítása, ugyanakkor a memobottle az első olyan környezetbarát vizespalackokat gyártó cége, mely a helytakarékosság szempontjai alapján alakítja ki termékeit. Felismerték, hogy az emberek sok esetben elsősorban azért nem visznek magukkal vizesüveget, mert nem fér el a táskájukban, kézben való hordozásuk pedig rendkívül kényelmetlen és terhes. Épp ezért minden memobottle a környezetvédelem és a praktikum együttes figyelembevételével került kialakításra, hogy ez a kifogás kiküszöbölhető legyen – egy lapos, a szabvány papírméretekkel megegyező méretű termékskálát alkottak meg. A memobottle palackok négy különböző féle méretben kaphatóak, lapos formájuknak köszönhetően pedig kényelmesen elférnek a mindennapos holmik mellett, például iratok, könyvek, laptop mellett, vagy akár zsebben is. Minden méretű táskához találunk egy beleillő méretű üveget, így ezentúl az útravaló vízről való gondoskodás nem terhet, hanem egy kényelmes alternatívát és megoldást jelent. Ezentúl végre bárhol, bármikor van lehetőségünk pótolni a vízhiányt.

A cég elkötelezett támogatója a water.org non-profit szervezetnek, mely milliók életét változtatta meg világszerte pozitívan a tiszta vízhez való hozzáférés és fertőtlenítés terén. Ezt segítve a memobottle minden eladott palack árából egy rászoruló ember két havi tiszta víz ellátásáról gondoskodik, mellyel összesen eddig 7 millió napra elegendő tiszta víz biztosításához járult hozzá a cég a rászorulóknak.

A memobottle ezen kívül tagja a B Corporation mozgalomnak is, melynek lényege, hogy a mozgalomhoz csatlakozó vállalatok üzleti sikereik által a “legjobb a világon” célkitűzés helyett a “legjobb a világnak” szemléletmód alapján alakítják ki stratégiájukat. Mindez az emberiség szociális- és környezetvédelmi problémáinak sikeres megoldására irányul, a világ jobbá tételének szándékával.

Mindezek mellett a memobottle saját, #onebottlemovement mozgalmát is vezeti, mellyel az egyszer használatos műanyagok visszautasítására ösztönzi vásárlóit. Ezzel promotálják az eldobható kultúra elleni harcukat.

Minden memobottle termék BPA-mentes műanyagból készül, ugyanis a hagyományos műanyagok nemcsak a környezetünkre vannak rendkívül káros hatással, de az egészségre is – allergiás reakciót, hormonális zavarokat okozhatnak és használatuk hosszútávon egyéb betegségek kialakulásához vezethet. Mindezek mellett a BPA károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek működését, illetve növeli bizonyos rákfajták kialakulásának felnőttkori kockázatát.