Csavart gyöngyös hullámcsat

3 790 Ft

A szezon trendjein belül az abszolút slágert a visszatérő gyöngyös hajcsatok jelentik – korlátlan mennyiségben! Ezek az aranyos kiegészítők könnyedén dobják fel a legrosszabb “bad hair day”-t vagy egy hétköznapi outfitet. Akár több gyöngyös hullámcsatot is viselhetsz egymás mellé sorakoztatva, ugyanolyanokat és különböző típusúakat is! És nem kell katonasorba állítani őket, nyugodtan játssz velük, rendezd el hajadban szabálytalanul!  

Most végre nálunk is elérhető a dán &copenhgaen márka hajkiegészítői és gyöngyös hullámcsatjai.

Csat hossza: 8,5 cm
Szélessége: 0,4-1,2 cm

Készleten

Cikkszám cph9 Kategóriák , Címkék , ,

Leírás

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first”]

&Copenhagen – Ismerd meg a csavart gyöngyös hullámcsat mögötti márkát!

&Copenhagen egy koppenhágai kiegészítőket forgalmazó márka. Választékukban trendi divatkiegészítők, például hajcsatok, papucsok, hajgumik és ékszerek is vannak elérhető áron.

Termékeik mindig figyelembe veszik az aktuális trendeket és a tipikus “dán stílust” egy kis játékossággal megbolondítva.

Válogass a kínálatunkban a kiegészítőik közütt ha valami kis extrát szeretnél a mindennapokra!

Legsikeresebb termékük közé tartozik ez a csavart gyöngyös hullámcsat is, ami ami elegáns és divatos megjelenést is kölcsönöz egyszerre.

[/spb_text_block] [spb_image image=”68981″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/2″ el_position=”last”][/spb_image] [spb_image image=”68896″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/2″ el_position=”first”][/spb_image] [spb_image image=”68881″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/2″ el_position=”last”][/spb_image]

További információk

Méret

M, S