Concrete incense burner – Beton Füstölőtartó

16 290 Ft

Concrete incense burner – Beton Füstölőtartó

Kézzel készült, saját formatervezés alapján gyártott füstölőtartó, kizárólag a Purnama Rituals kínálatából. Ez az egyszerű, de egyben igazán mutatós betontömb, ami kifejezetten minimalista megjelenést kölcsönöz a térnek.

A Purnama Rituals ősi rituálékat és filozófiákat ötvöz a modern dizájnnal és funkcionalitással egybekötve.

A betonból készült füstölőt helyi művészek készítik Lengyelországban. Ez az egyszerű, brutalista építészeti stílust idéző darab, minimalista hatást biztosít a térnek és remekül kiegészíti a kötél füstölőket is.

A  márka a termékeivel a természet inspirálására összpontosít, arra, hogy az anyag természetes érzete és az ebből készült termék lekövethető és átfogó dizájnt mutasson. A termék kialakításnak köszönhetően a madzag füstölő lehetővé teszi a szabad levegőáramlást, ami összehangolt munkát eredményez a nyers, minimalista tervezéssel. Az égető létrehozásához a kézi megmunkálás előtt a betonmasszát szilikonformákba öntik, majd száradás után kézzel lecsiszolják és véglegesítik a megjelenést.

A füstölőtartó a kézzel készített jellege miatt egyedi mintázatú, így az égőfelületek kissé eltérhetnek egymástól. Az olyan részletek, amik egyenletlenségeket mutatnak, mint például a kisebb színkülönbségek, mind a termék kézzel készített természetéből fakadnak.

Az égő felület alatt parafa réteg található, ami a felületek védelme céljából  jelentős.

A termék hővel érintkezve foltosodhat. Nem ajánlott olyan füstölő égetéséhez, amely nem lógatható, mivel a füstölő könnyedén rongálódhat egyéb gyújtási technikák alkalmazásával. A termék nem tartalmazza az ajánlott kötél füstölőt.

A betonfüstölő egy Purnama Rituals logóval ellátott vászonzsákkal egészül ki.

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám CB Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Ismerd meg a Purnama Ritualst és termékeit!

További információk

Származási hely:

A termékek teljes egészében kézzel készülnek Lengyelországban.

Hogyan használd a füstölő tartót:

A füstölő tartót a fonott füstülőink egyikével tudod együtt használni. A füstölő madzagot akaszd rá a tartó kampóra, és gyújtsd meg az alját, addig amíg el kezd égni. Amennyiben nagy láng lesz fújd el pár másodperc múva. Előfordulhat, hogy amennyiben a forró füstölőt ráhelyezed a betontömbre, a beton foltos marad.

Méretek:

A termék hozzávetőleges mérete 9x9x7 cm.

A folyamat és a kézzel készített termékek sajátossága miatt a termékek kissé eltérhetnek egymástól. Rendszeresen tisztítsd a betontömböt a koszolódás elkerülése végett!