Szezont a fazonnal? Ezekből a nadrág típusokból vásárolj be az idén!

Szezont a fazonnal?-Ezekből a nadrág típusokból vásárolj be az idén!

000

Ha új évszak akkor új trendek! Nincs ez mképp sem a farmerek, nadrágok világában. A Tényleg vége a skinny jeans korszaknak cikkünkben már egy kis bevezetést nyerhettetek, hogy mik is lesznek az idei év befutói, na de a farmereken túl is van élet, összeszedtünk nektek egy rövid listát arról, hogy mit érdemes az idén beszerezni.(persze azért két über király farmer kapott helyet a listánkon)
A cikkben megtalálhatjátok a mi kedvenceinket is! 🙂

 

Deconstructed vintage:

Első ránézésre mintha két különböző farmert varrtak volna egybe, de hát valójában az is. Ezt az őrületet a Vétements márka indította el mikor két vintage Levi’s farmert fabrikált össze. Fazonjában hajazik a mom jeans-re és kicsit cropped is. Játékos megoldásával tökéletes a monoton hétköznapokra,a ruhatárunk egyik fő darabja lehet.

Wide leg:

A trapéz szárak modern változata, már a comb kezdetétől bővülő szár a szabad mozgás fő támogatója. Lehet cropped, rojtos, készülhet lenge anyaból, mindegy melyik illik jobban a Te stílusodhoz, a kényelem garantált. Ideális lehet alacsonyabb nőknek, high waisted formában szépen nyújtja a lábakat.

Trousers:

Kicsit masculin de mégis nőies. Szépen kiemeli a derék vonalát és eltakarja azt amit el kell takarni. High waisted fazonja szintén nyújtja a lábakat és a répa fazonú szárai ezen az optikai csalódáson csak javítani tud. A 21. századi női ruhatár elengedhetetlen darabja.

Girlfriend:

 A boyfriend jeans testvére. Ugyan azok a bő szárak, normál derék rész mégis egy kis nőiességgel megfűszerezve. Egyik fő jellemzője a szaggatások. De vigyázz velük ne hogy túl ess a ló másik oldalára.

Culotte:

Ez a fazon évek óta próbál betörni a köz tudatba, és végre itt van! A wide leg nyári kiadása. Készülhet bármilyen anyagból; farmer, pamut, vászon, egy biztos, imádni fogod egyszer felveszed és soha többé nem válsz meg tőle.

Reméljük a skinny jeansek egy időre a szekrényetek aljára kerül és helyükre ezek a fazonok lépnek. Jó vásárlást kívánunk! 🙂

További cikkek amik még érdekelhetnek

aug23
Neked mit üzen a pólód?
Neked mit üzen a pólód?
By / No Comments

Egy frappáns szöveggel vagy képpel ellátott póló minden ruhatár alapdarabját képezi,csakúgy mint egy fehér sneaker, vagy egy jó farmer. Sokféleképp kombinálhatóak, a lehetőségek korlátlanok, így mára az önkifejezés egyik formája lett a feliratos pólók hordása. Gondolj bele, hányféle különböző szöveget láttál már az utcán egy-egy pólón! De honnan is jött a gondolatkifejezés ezen módja?

aug20
Természetes vagyok projekt
Természetes vagyok projekt
By / No Comments

A természetes vagyok projekt ötletét a hétköznapok ihlették. Sajnos még mindig él az a sztereotípia, miszerint a magas és cérnavékony lányok, nők lehetnek csak szépek. A kérdés jogosan merül fel, honnan ered, ki szülte ezt a téves eszmét? A válasz nagyon egyszerű: a 21. századi divatipar, mely mindenféle formában és csatornán eléri az embereket. Cikkünkben megismerkedhetsz egy új kampánnyal,mely olyan tabut dönt meg amely minden nő életében jelen van, ez pedig nem más mint a szépség.

aug02
Arket, Cos, Cheap Monday – Tudod mi bennük a közös?
Arket, Cos, Cheap Monday – Tudod mi bennük a közös?

Bizonyára te is felkaptad a fejed a hír hallatán, miszerint a H&M Group új márkával tarol. Arról is tudsz, hogy több ismert márka is ezen kereskedelmi csoport szárnyai alatt bontakozott ki? Mielőtt bemutatnánk neked az újdonsült családtagot, elhoztuk neked azokat a márkákat is, melyekről lehet hallottál, esetleg vásároltál is tőlük, de nem sokat tudtál az eredetükről. Íme a nagy H&M körkép!

Júl12
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?

Mit is jelent a tudatos vásárlás? Minőség vagy mennyiség? Cikkünkből megtudhatod hogyan kerülheted el a felesleges ruhavásárlást, és hogyan adhatsz tovább megunt darabjaidon a legkörnyezettudatosabb módon.