Nike “Black and White” kollekció

Nike Black and White Kollekció

000


Eleged van a mackónadrágokból ? Szeretnél stílusosabban kinézni, amikor elmész edzeni ?
Van megoldás. 

 


A Nike új fekete-fehér kollekciója, ami hibátlan minimál alapdarabokat vonultat fel az aktív sportolás kedvelőinek. A két igen közkedvelt alapszínt használták, amik tökéletesen kombinálhatóak egymással, vagy akár egy harmadik színnel is. Így biztosan nem fogsz úgy kinézni mint egy karácsonyfa
.

A szép színek mellett jó minőségű, légáteresztő, és elasztikus anyagok használata mellett döntöttek az amerikai cégóriás tervezői. A kollekció darabjai férfiak és nők számára is egyaránt ízléses választás. Már csak napok kérdése és elérhető lesz a boltokban, ára pedig csak kicsivel drágább, mint amit már megszokhattunk a Nike-tól.

 

“Ezekkel a ruhákkal élvezet lesz a mozgás”

További cikkek amik még érdekelhetnek

aug20
Természetes vagyok projekt
Természetes vagyok projekt
By / No Comments

A természetes vagyok projekt ötletét a hétköznapok ihlették. Sajnos még mindig él az a sztereotípia, miszerint a magas és cérnavékony lányok, nők lehetnek csak szépek. A kérdés jogosan merül fel, honnan ered, ki szülte ezt a téves eszmét? A válasz nagyon egyszerű: a 21. századi divatipar, mely mindenféle formában és csatornán eléri az embereket. Cikkünkben megismerkedhetsz egy új kampánnyal,mely olyan tabut dönt meg amely minden nő életében jelen van, ez pedig nem más mint a szépség.

aug02
Arket, Cos, Cheap Monday – Tudod mi bennük a közös?
Arket, Cos, Cheap Monday – Tudod mi bennük a közös?

Bizonyára te is felkaptad a fejed a hír hallatán, miszerint a H&M Group új márkával tarol. Arról is tudsz, hogy több ismert márka is ezen kereskedelmi csoport szárnyai alatt bontakozott ki? Mielőtt bemutatnánk neked az újdonsült családtagot, elhoztuk neked azokat a márkákat is, melyekről lehet hallottál, esetleg vásároltál is tőlük, de nem sokat tudtál az eredetükről. Íme a nagy H&M körkép!

Júl12
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?

Mit is jelent a tudatos vásárlás? Minőség vagy mennyiség? Cikkünkből megtudhatod hogyan kerülheted el a felesleges ruhavásárlást, és hogyan adhatsz tovább megunt darabjaidon a legkörnyezettudatosabb módon.

máj14
Let’s shop online – azaz miért vásárolj online
Let’s shop online – azaz miért vásárolj online

Az itthoni vásárlási lehetőségek viszonylag szűkösek a divatra érzékenyek számára. Mit csináljon tehát az, aki nem repes az örömtől, ha a komplett gardróbszekrénye szembejön vele az utcán, és aki nem tudja önvédelmi fegyverként használni a tárcáját a sok húszezresnek köszönhetően?

000