A tökéletes táska, személyre szabva

A tökéletes táska, személyre szabva
2018-06-26 Kretter Szandra

A tökéletes táska meglelése nem egyszerű feladat, hiszen az esetek többségében nem minden alkalomhoz illőt, hanem egy adott eseményre megfelelőt vásárolunk. A folyton változó trendek, színek és fazonok között különösen nehéz olyan időtálló darabokat választani, melyek aztán hosszú évekig társaid lesznek. Cikkünkben abban próbálunk segítséget nyújtani, hogyan találhatod meg a személyiségedhez és  az életmódodhoz leginkább passzoló táskát, ami nem csak egy szezonra szól!

Céltudatosaknak-RAINS backpack

Magabiztos, kalandvágyó nő vagy, aki szeret utazni, kirándulni. Fontos számodra a kényelem. Nem szeretsz egész nap egy helyben maradni, igazi városi nő vagy, aki imádja a kihívásokat. A Rains hátizsákok a megfelelő választás számodra, hiszen letisztultak, minimál stílusúak, így biztosan divatos leszel bennük bármelyik színt is választod. A táskák egy nagy fakkból és egy laptop tartó részből állnak, utóbbi garantálja, hogy munkába, suliba is tökéletes darabra tegyél szert. A backpack hátában egy rejtett cipzáros zseb található, ami gyors és praktikus hozzáférést ad akár utazás közben is az olyan fontos dolgokhoz, mint például kulcs, bérlet, telefon. 

Lelkiismeretes típusoknak-RAINS- Shift bag

Kitartó és felelősségteljes típus vagy? Fontos számodra a környezetvédelem? Ha szereted a praktikus, többfunkciós dolgokat, szívesebben áldozol olyan táskára, amit különféle alkalmakkor is felvehetsz akkor a Rains-Shift baget neked találták ki! Ezt a sokoldalú táskát használhatod hátizsákként is, de a pántokat levéve könnyen kézitáskává alakíthatod, így bármilyen eseményen is kelljen megjelenned biztosan kifinomult leszel.

Kísérletezőknek-Fjallraven Kanken táska

Merész, nyitott és nagylelkű vagy magaddal és másokkal szemben is. Játékos és élénk személyiséggel rendelkezel, aki bátran vág neki minden újnak. Szereted a változatosságot, nem ragaszkodsz felesleges dolgokhoz. A Kanken táskái nemcsak praktikusak, de változatos színben kaphatóak, így te is kiteljesedhetsz, szabadjára engedheted a fantáziád. Válassz akár egy citromsárga vagy pink színűt, biztosan illik majd a személyiségedhez. Ez a táska utcai használatra, hétköznapokra vagy kirándulásra egyaránt tökéletes.

Gyakorlatias típusoknak-Totebags

Törekszel az egyszerűségre, racionálisan gondolkodó, szorgalmas és tapintatos nő vagy. Szereted a minimalista stílust, az egyszerű vonalvezetést táskák terén is. Gyakorlatias vagy, akinek fontos, hogy olyan darabbal induljon reggel munkába, amivel a délutáni bevásárlást is el tudja intézni. Az Uptostyle shopban megtalálható vászontáskák az igazán neked valók! Amellett, hogy mindegyik egyedi mintával rendelkezik, tág belső terének köszönhetően mindent belepakolhatsz, amit vettél. Könnyű, puha darab, mely hosszú időre a társaddá válik.

Reméljük Te is megtalálod azt a hozzád illő darabot, amely tökéletes kiegészítője lesz a mindennapjaidnak és a személyiségedhez is remekül illik. Jó válogatást kívánunk!