SEED

Filters

Showing all 2 results

Válassz termékkategóriát!

2 products

  • 3,190 Ft

    Seed – Volume 1 – Magazin a fenntarthatóságról

    ,
    Különböző ételek, szakmák, utazás, fenntartható élet ünneplése. A Seed magazin első száma bemutatja a magazin alappillérét és filozófiáját: a tudatos életet. A tudatos élet pont olyan mint egy mag (seed), amelyet most kell elültetni és az majd idővel kivirágzik.A számban többek között a Fenntartható Ételek Alapítvány alapítójával, Patrick Holdennel olvashatsz egy interjút, melyben megvitatják mit jelent a fenntartható gazdálkodás a jövőben: mi lesz az egyre populárisabb növényi alapú étrendek következményei, és mi a jövője globális táplálék előállításnak. A lassú élet és szaktudás ünneplése gyanánt meglátogathatod a Nila Házat, egy kulturális központot Jaipurban, ami arra hivatott, hogy természetvédelmi területként megőrizze India gazdag kézműves örökségét. Beszélgethetsz Cella Dowson kerámia művésszel: megtudhatod, hogy egy kézzel készített tárgy birtoklása miért mutat túl az esztétikumon, és hogy a természet szépsége miként inspirálja munkáját. Szintén megismerkedhetsz Stephanie Laird kézi kötővel, aki elárulja hogy Nagy Britannia egyik legrégebbi iparművészete miért van kiveszőben.A magazin szót ejt a szezonális táplálkozásról az évszakokkal és arról, hogy helyileg termelni mennyire fontos lépés a környezet szempontjábó. Egyszerű, szezonális recepteket is találsz, amivel csökkentheted az ételpazarlást a konyhában, illetve olyan neglegtált összetevőket is felhasználhatsz, mint a birs, vadhús vagy mogyoró. Ezen kívül olvashatsz még praktikus irányelveket, hogy hogyan bírkózz meg az otthonodban keletkező élelmiszer-hulladékkal, és ötleteket kapsz arra is, hogy hogyan használd fel a maradék gyümölcsöket madáretetők készítésére.A magazin célja, hogy finoman ösztönözze az olvasókat arra, hogy fenntarthatóbban éljenek. 
    3,190 Ft
    3,190 Ft
  • 3,190 Ft

    Seed – Volume 2 – Magazin a fenntarthatóságról

    ,
    A Seed Magazin célja, hogy finoman ösztönözze az olvasókat arra, hogy fenntarthatóbban éljenek. A második kiadás nagy hangsúlyt fektet a szakmákra, illetve azokra a gyártókra, akik nézetükkel segítenek egy fenntarthatóbb életmód kialakításához szükséges jövőt formálni.Spencer Fung művész, beavat minket, hogy miért a természet biztosítja az eszközöket és a palettát munkájához. A bútorgyártó, Sebastian Cox a környezet megóvása és megvédése iránti szenvedélyét tárgyalja, valamint megmutatja, hogy miként inspirálhatunk erre más tervezőket is. Pippa Small pedig beszél erkölcsi ékszerláncáról, jótékonysági munkájáról és háború sújtotta régiók kézműveseivel való együttműködés korlátairól és kihívásairól.Továbbá, Carole Bamford interjút készít, a környezettudatos építésszel és művésszel, Maya Lin-nel, arról, hogy milyen szerepet játszhat a művészet a viselkedésbeli változásban, valamint, hogy mindez cselekvésre ösztönöz e másokat. A buddhista szerzetes, Gelong Thubten arra invitál bennünket, hogy az ember boldogságkeresését vizsgáljuk, Rhaya Jordan táplálkozástudóssal pedig megvitatjuk hogy a táplálkozásunk hogyan járul hozzá mentális egészségünkhöz.A magazin kiemeli az ételek származási helyének fontosságát, egyszerű szezonális receptekkel, melyek mind-mind a ételmaradék csökkentését állítják a középpontba. 
    3,190 Ft
    3,190 Ft