this is Redy FLOW – menstruációs bugyi (gyengébb)

8 995 Ft

Megérkezett a this is Redy menstruációs bugyi!

A #redyflow egy mosható, menstruációs alsónemű, ami 1,5 normál tamponnyi vért képes megtartani, átázás nélkül, komfortosan.

Egyszerű megjelenésű bugyi, ránézésre senki sem mondaná meg, hogy extrákkal felszerelt. A combnál passzosabb, mint egy basic bugyi, érezhetően jól illeszkedik, így megteremti a biztonságérzetedet.

Ezért tudja magába zárni a vért:

A belső rétegbe olyan szuper képességű anyagok kerültek, amik — folyadék formájában — súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Vékonysága akár egy tisztasági betété!

Ezért nem ázik át:

A legalsó védőréteg az a réteg, amiért örökre hálásak leszünk. Ez a réteg akadályozza meg az átázást. Vízhatlan, a folyadékot nem engedi át, mégis képes arra, hogy lélegezzen, így a komfortérzetedet is magasan tartja.  Működése akár egy szuper esőkabáté, de ennél persze diszkrétebb anyagot képzelj el.

Mosd akár egy átlagos bugyit! Mehet mosásba a többi fehérneművel, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagokat, roncsolja a nedvszívó rétegeket. Ajánlott mosási hőfok 40 fok.

Leírás

this is Redy

Ismerd meg a legformabontóbb bugyit!

A this is Ready olyan fehérneműt tervezett, amit menstruációhoz viselhetsz. Betét, tampon, tölcsér és egyéb eszközök nélkül. Normál vérzésnél akár egész nap, átázás nélkül.

Az eldobható eszközök ideje lejárt, az új generáció újratervezte, újragondolta és megalkotta azt a #redybugyit , ami jó neked #testpozitív, jó a földnek #eco-friendly és nem árt senkinek sem #vegán.

A Redy egy olyan bugyi, amit önmagában használhatsz menstruációhoz, egyéb eszközök nélkül.

A #redybugyik 1,5 – 2,5 normál tamponnyi mennyiségű vért tudnak magukba zárni. Átázás nélkül, szagok nélkül, komfortosan. Erős napokon, gyenge napokon, éjjel, nappal, hétvégén, munkában, jógán, edzésen, utazáskor. Akár egy egész napon át.

Az anyagokat úgy választottuk ki, hogy a bugyi viselése kényelmes legyen, tehát a kellően vékony textileket kerestünk.

Funkciójukat magabiztosan kell ellátniuk, emiatt a legmagasabb nedvszívóképességű anyagokra volt szükségünk.

Figyelnünk kellett arra, hogy ezen a kényes területen előfordulnak szagok és baktériumok, tehát antibakteriális megoldásokban gondolkodhattunk.

A végeredmény egy olyan menstruációs bugyi, amit szívesen veszel ki a fiókból, mert környezetbarát, emberbarát, állatbarát és szuperül teljesít.

1,5 év tesztelést tettünk a termékbe, hogy biztosan megtaláljuk a leginnovatívabb anyagokat. A világ legkülönfélébb tájairól érkeztek hozzánk textilek, húztuk, nyúztuk, teszteltük őket, mert

a legjobbra volt szükségünk. Ennek másfél év lett az ára, de mostmár magabiztosan mondhatjuk, hogy ez a #redybugyi az, amit bárkinek bátran ajánlunk. Tökéletes a  menstruációhoz.

A this is Redy küldetése

Kicsit felkavarjuk az állóvizet.
Megmutatjuk, hogy menzesz közben nem biztos, hogy fehér nadrágban teniszezünk és a vérünk sem kék. Rávilágítunk, hogy a tabuk szükségtelenek és károsak, mégis rengeteg kapcsolódik a menstruációhoz. Leporoljuk a ciklusról való tudásunkat és felfrissítjük, újraértelmezzük azt. Dolgozunk azon, hogy a menstruációs stigmákat felváltsa az a pozitív szemlélet, miszerint a menstruáció szupererő. Magunk mögött hagyjuk az eldobható eszközöket és rendületlenül megyünk előre, a fenntarthatóbb megoldások irányába.

További információk

Méret

2XL, 3XL, L, M, S, XL, XS