The Kinfolk Garden Könyv

12 900 Ft

A The Kinfolk Garden 30 inspiráló embert és helyet foglal magába, egyszerű módot kínálva arra, hogy a természetet becsempésszük mindennapi életünkbe.

A Kinfolk csapat legújabb könyvében – a Kinfolk Table, Home és Entreprenuer után – olyan gyönyörű helységekre fókuszál, melyekben a kültér és a beltér összemosódik. 

Care (Törődés), Creativity (Kreativitás), Community (Közösség) fejezetekre bontva vizsgálja a kertet munka, játék, szórakozás és inspiráció szempontjából.

Fedezze fel a kellemes kerteket, növényekkel telt házakat és ismerje meg azon inpiráló személyeket, akik mindezt lehetővé teszik. A szakértőktől pedig tanuljon meg mindent, amit a virágok és növények elrendezéséről tudni érdemes.

368 oldalas

több mint 300 teljes oldalas képpel

Publikálta:  Artisan Books.

 

Cikkszám KINGARD Kategóriák , Címkék ,

Leírás

The Kinfolk Garden

Ismerd meg a Kinfolk magazint

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban. Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek.

További információk

Tömeg 0,5 kg