Studio Esinam Poszter – New York

Studio Esinam Poszter – New York

66,290 Ft

 A Landmark kollekció olyan épületek és látványosságok előtt rója le tiszteletét, amelyek a hely vagy város szinonímáivá váltak és amelyekek a szimbolikus értéke már sokkal fontosabb, mint a funkcionalitása vagy esztétikai élménye. Fontosabb a történetük,  mint maga a tény hogy egy épületről van szó. A poszterek a maguk letisztultságával de mégis összetettségével tökéletesen megragadják és összefoglalják, hogy mit jelent egy bizonyos hely számunkra.

New York
A képen New York 3 kiemelkedő látványossága kapott helyet:
Szabadság szobor, Solomon R Guggengheim Museum és az Empire State Building.

Limitált kiadás, nyomtatott mennyiség: 1000 db
A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben.
Méret: 50 x 70 cm
Származái hely: Svédország

A poszter és kellékei a lehető legkörnyezetbarátabb összetevőkből készülnek.

Papír:
Conqueror Texture Laid 160 g, Brilliant White
Környezetbarát, klórmentes és savmentes papír, felelősségtudatos papír-alapanyag erdőből.
FSC hitelesített és ISO14001 akkreditált.

Tinta:
ISO14001 akkreditált.

Papírhenger:
Újrahasznosított, fehérítetlen és savmentes papír cső.
A kupakok újrahasznosított műanyagból készülnek.

 

Készleten

Cikkszám: senewyork50-70 Kategóriák: , Címkék: , ,
000

Ha ez tetszett, akkor ezek is fognak:

 • By Garmi plakát – MONSTERA DELICIOSA – Monokróm

  ,
  13,590 Ft

  By Garmi plakát – MONSTERA DELICIOSA – Monokróm

  ,
  Növény kollekció - Monstera Deliciosa Bemutatjuk a By Garmi növényeket ábrázoló poszterkollekciójának leghíresebb darabját, amely tökéletes minimalista kiegészítője lehet a szobádnak!Szerezd be a kollekció többi darabját is, együtt még jobban mutatnak a falon! Az eredeti műalkotás vízfesték és grafit alapon készült. A print matt, 180gr-os papírra van nyomtatva. A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben. Méret: 50 x 70 cm Származái hely: Dánia
  Plant Series - Monstera Deliciosa The first poster in our Plant Series.The Plant Series is an ongoing poster series of various plants, leafs and flora. Watercolour and graphite, signed by the artist Printed on 180g matt paper. The product is sold unframed and shipped in a cardboard tube Size: 50 x 70 cm Country of origin: Denmark
  13,590 Ft

 

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 15 x 32 x 60 cm
Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!