Akció!

Sindroms Magazin Issue #2: Yellow Sindrom

5 990 Ft

Yellow SIndrom: 

A második szám, a Yellow Sindrom azaz Sárga Sindrom, a design, lifestyle és a kultúra mélyére ás, mindezt teszi a “sárga” érzések, mint a boldogság, az optimizmus, a barátság vagy épp a szorongás és a irigység lencséjén keresztül.

Olyan feltörekvő művészekkel beszélgetnek, mint Wang & Söderström, Kollár Zsófia és Le Morandine, valamint számos hihetetlenül tehetséges fotóssal, alkotóművésszel és íróval dolgoztak együtt azért, hogy egy sárga érzelmi hullámvasút bontakozhasson ki több, mint 182 oldalon keresztül.

Számos témát boncolgat a magazin: szó esik a társadalmi nyomás és a boldog arc kapcsolatáról, a nem megfelelő viccekről, hangulatjelekről, gyors kajáról, szőke hajról – és sok másról is – mindezt gondosan megkomponált fotósorozatok, gondolatfoszlányok és vizuális esszék révén.

A Do you read me? szerint:

Ellenben a sötèt skandináv évszakok hátterével, a Sindrom fényes, sárga lámpásként segít a költői történetek, anekdoták és figyelemfelkeltő képek keresésében.
Az első számmal ellentétben, mely a vörös színnek szentelt figyelmet – melyhez hajlamosak vagyunk a szerelem, a szenvedély, az erőszak, a kockázat és a düh érzését párosítani – a második szám a valóság prizmáján keresztül a sárgára koncentrál, ebből adódóan a boldog, optimista és barátságos vagy a féltékenység és a szorongás állapotait jelző dolgokra.

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám SINDR Kategóriák ,

Leírás

[spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_responsive_vis=”hidden-xs” col_bg_color=”#f2f2f2″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_icon_box box_type=”left-icon-alt” box_icon_type=”icon” icon=”fa-star” animate_svg=”no” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ animated_box_style=”coloured” animated_box_rounded=”yes” width=”1/3″ el_position=”first”]

Megbízható és kedvelt weboldal (Trustpilot)

[/spb_icon_box] [spb_icon_box box_type=”left-icon-alt” box_icon_type=”icon” icon=”fa-retweet” animate_svg=”no” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ icon_color=”#000000″ icon_bg_color=”#ffffff” animated_box_style=”coloured” animated_box_rounded=”yes” width=”1/3″]

15 napig ingyen visszaküldheted

[/spb_icon_box] [spb_icon_box box_type=”left-icon-alt” box_icon_type=”icon” icon=”fa-truck” animate_svg=”no” target=”_self” animation=”none” animation_delay=”0″ animated_box_style=”coloured” animated_box_rounded=”yes” width=”1/3″ el_position=”last”]

Ingyenes kiszállítás 20.000Ft vásárlás felett

[/spb_icon_box] [/spb_column]

A Sindroms Magazin egy, a monokróm tudatállapoton alapuló folyóirat, ami kétévente kerül nyomtatásra.
Minden szám egy-egy szín köré épül, melyeket kulturális szempontból vizsgál kiváltja az olvasók színekben való elmerülését. A magazin mögött álló kreatív elmék Koppenhágából származnak.

A Sindroms magazin egy képkben megjelenített ünnep, mely a színek vizuális művészeti ágakra gyakorolt hatását vizsgálja. A végleges produktum egy friss magazin, mely hagyja az olvasót gondolkozni a sárga színről és annak minden jelentéséről.

| írta a MagCulture a Sindroms Magazine-ról |

További információk

Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!