Seed – Volume 3 – Magazin a fenntarthatóságról

5 990 Ft

A Seed – volume 3 célja, hogy finoman ösztönözze az olvasókat arra, hogy fenntarthatóbban éljenek. 

A harmadik kiadás a szabadtéri lét szentélyét ünnepli minden fantasztikus hatásával, mely által erősödik szellemi és fizikai jólétünk egyaránt. A Seed írói ellátogatnak Wildlandbe, a Skóciában található birtokcsoportra, ahol a turizmus és természetvédelem egyesül.

A vállalat a vadon lebilincselő szépségével megáldott visszavonulást kínál a hétköznapokból, mellyel céljuk a távoli birtokokat körülvevő skót Felföld szépségének helyreállítása és fenntartása. A kertészkedés növekvő népszerűségéből fakadóan különböző ötletek mutatják be, hogyan lehet testre szabni az otthoni textíliákat vagy gyermekeket szórakoztatni a kert terméseiből készített nyomdával, illetve milyen élelmiszernövényeket lehet ültetni a téli időszakban.

Volume 3, 104 oldal , 275 x 210mm, 100%-ban újrahasznosított papírra nyomtatva növényi tintával.

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám SEED3 Kategóriák ,

Leírás

Seed – volume 3

Egy Magazin a fenntarthatóságról és annak minden aspektusáról

Magazin kínálatunk egyik új tagja, a fenntarthatóságot és azzal kapcsolatos életet népszerüsítő Seed Magazin.
A biannuálisan megjelenő kiadvány – az angol Carole Bamford jóvoltából -időszerű, új hang az életmód magazinok között, válasz a sebesen növekvő érdeklődésre a fenntartható, tudatos élet felé.

Prémium minőségű újrahasznosított papírból készült 80 oldalas forgatnivalóhoz még a tinta is növényi.

Ha szeretnél többet megudni erről az életformáról és fenntarthatóbb jövőben élni, akkor minnél előbb szerezd be a Seed első számát!