Seed – Volume 1 – Magazin a fenntarthatóságról

5 990 Ft

Seed – Volume 1

Különböző ételek, szakmák, utazás, fenntartható élet ünneplése. 

A Seed magazin első száma bemutatja a magazin alappillérét és filozófiáját: a tudatos életet. A tudatos élet pont olyan mint egy mag (seed), amelyet most kell elültetni és az majd idővel kivirágzik.

A számban többek között a Fenntartható Ételek Alapítvány alapítójával, Patrick Holdennel olvashatsz egy interjút, melyben megvitatják mit jelent a fenntartható gazdálkodás a jövőben: mi lesz az egyre populárisabb növényi alapú étrendek következményei, és mi a jövője globális táplálék előállításnak. 

A lassú élet és szaktudás ünneplése gyanánt meglátogathatod a Nila Házat, egy kulturális központot Jaipurban, ami arra hivatott, hogy természetvédelmi területként megőrizze India gazdag kézműves örökségét. Beszélgethetsz Cella Dowson kerámia művésszel: megtudhatod, hogy egy kézzel készített tárgy birtoklása miért mutat túl az esztétikumon, és hogy a természet szépsége miként inspirálja munkáját. Szintén megismerkedhetsz Stephanie Laird kézi kötővel, aki elárulja hogy Nagy Britannia egyik legrégebbi iparművészete miért van kiveszőben.

A magazin szót ejt a szezonális táplálkozásról az évszakokkal és arról, hogy helyileg termelni mennyire fontos lépés a környezet szempontjábó. Egyszerű, szezonális recepteket is találsz, amivel csökkentheted az ételpazarlást a konyhában, illetve olyan neglegtált összetevőket is felhasználhatsz, mint a birs, vadhús vagy mogyoró. Ezen kívül olvashatsz még praktikus irányelveket, hogy hogyan bírkózz meg az otthonodban keletkező élelmiszer-hulladékkal, és ötleteket kapsz arra is, hogy hogyan használd fel a maradék gyümölcsöket madáretetők készítésére.

A magazin célja, hogy finoman ösztönözze az olvasókat arra, hogy fenntarthatóbban éljenek. 

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám SEED1 Kategóriák ,

Leírás

Seed – Volume 1

Egy Magazin a fenntarthatóságról és annak minden aspektusáról

Magazin kínálatunk egyik új tagja, a fenntarthatóságot és azzal kapcsolatos életet népszerüsítő Seed Magazin.
A biannuálisan megjelenő kiadvány – az angol Carole Bamford jóvoltából -időszerű, új hang az életmód magazinok között, válasz a sebesen növekvő érdeklődésre a fenntartható, tudatos élet felé.

Prémium minőségű újrahasznosított papírból készült 80 oldalas forgatnivalóhoz még a tinta is növényi.

Ha szeretnél többet megudni erről az életformáról és fenntarthatóbb jövőben élni, akkor minnél előbb szerezd be a Seed első számát!