Rains Laptop Cover 13″- Fekete

16 900 Ft

Ezzel a klasszikus boríték fazonnal a Laptop cover 13″ egy egyszerű és praktikus megoldása számítógéped hordozására és megvédésére. A termék a Rains egyedi könnyű, vízálló szövetéből készült illetve kapott egy mikroszálas gyapjú bélést az extra biztonságért. Két fakkból áll, egy nagyobból a laptopod számára, és egy kisebből amely plusz tárolást biztosít. Mindkettő rész cipzárral zárható. Igazán jó választás lehet számodra, ha gyakran hordozod a magaddal laptopod az munkába vagy éppen az egyetemre.

  • Anyaga: 64% Polyester 36% Polyurethane
  • -Mérete: 26,5 cm x 39 cm

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Ismerd meg a Rains márkatörténetét!

Aarhus esős utcáin alakult meg a RAINS márka, azzal a céllal, hogy megreformálják az emberek fejében levő képet a tradícionális esőkabátról. Egy olyan design-t fejlesztették ki, amely ötvözi a modern városi életet -minden pezsgésével, színkavalkádjával- a praktikus viselettel. Missziójuknak tekintik, hogy bebizonyítsák, hogy az esős napok is lehetnek szépek és inspirálóak. Nem feltétlenül kell bezárkóznunk a négy fal közé, hanem kimozdulhatunk, tehetünk egy rövid túrát a barátokkal, vagy csak sétálhatunk a belváros elázott utcáin.

Ezzel a klasszikus boríték fazonnal a Laptop cover egy egyszerű és praktikus megoldása az számítógéped hordozására és megvédésére. A termék megszokott módon vízálló, így attól sem kell félned, hogy az esős időben esetleg elázna munkaeszközöd. Igazán jó választás lehet számodra, ha gyakran hordozod a magaddal laptopod az egyetemre, munkába.

További információk

Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!

Szín

fehér, kék, színes