Palo Santo – füstölő

3 040 Ft

Palo Santo – füstölő 

A füstölő semlegesíti a test feszültségét, megnyugtatja az érzelmeket és harmonizálja az elmét. Az illata megnyugtatja az érzékeket és segít a stressz csökkentésében is. Etikai eredete a SERFOR által igazolt.

A Palo Santo az Amazonas őshonos növénye, más néven a„Szent fa”. A Palo Santo használatának rituáléja az inkák birodalmába nyúlik vissza, ahol spirituális szertartások alkalmával és a hagyományos orvoslásban is alkalmazták.

A gyógynövény enyhítheti az asztma tüneteit, a fejfájást, a szorongást, a depressziót és csökkentheti a gyulladásos gócok burjánzását is. Ebből kifolyólag, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású, támogatja a vírusos és gombás fertőzések elleni küzdelmet.

A Palo Santo a világ egyik legintenzívebben illatozó fája. Az illata ellentétes azzal, amit elvárhat a füst szagától. Erős és érdekes – ez a szent fa a citrusfélék családjába tartozik, így a fenyő, a menta és citrom édes jegyeit sorakoztatja fel.

A felemelő illat tökéletes atmoszférát teremt a meditációhoz vagy a jógához.

Elfogyott

Cikkszám PS01 Kategóriák ,

Leírás

 Palo Santo – füstölő 

A füstölő semlegesíti a test feszültségét, megnyugtatja az érzelmeket és harmonizálja az elmét. Az illata felerősíti az érzékeket és segít a stressz csökkentésében. Etikai eredete a SERFOR által igazolt.

A Palo Santo az Amazonas őshonos növénye, más néven a„Szent fa”. Használatának rituáléja az inkák birodalmába nyúlik vissza, ahol spirituális szertartások alkalmával és a hagyományos orvoslásban is alkalmazták.

A gyógynövény enyhítheti az asztma tüneteit, a fejfájást, a szorongást, a depressziót és csökkentheti a gyulladásos gócok burjánzását is. Ebből kifolyólag, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatású, támogatja a vírusos és gombás fertőzések elleni küzdelmet.

A Palo Santo a világ egyik legintenzívebben illatozó fája. Az illata ellentétes azzal, amit elvárnál a füst szagától. Erős és érdekes – ez a szent fa a citrusfélék családjába tartozik, így a fenyő, a menta és citrom édes jegyeit sorakoztatja fel.

Származási hely:

A füstölő eredete Peruhoz köthető. Az etikai eredete a SERFOR által igazolt.

Méretek:

A csomagban 5 db 5 grammos termék található. Az általunk forgalmazott füstölők a természetesség miatt némileg eltérhetnek egymástól.

Hogyan használjuk?

Tartsd a füstölőt 45 fokos szögben és gyújtsa meg. Várj egy percet, amíg a zsálya lángra kap, majd fújd el!

Figyelem:

  • Soha ne hagyj magára égő füstölőt!
  • Ne használd szabad felületen, mert gyulladásveszélyes, égési sérüléseket és foltokat okozhat!
  • Rendszeresen tisztítsd meg a füstölőket a foltosodás elkerülése érdekében!
  • Gyerekektől távol tartandó!
  • Kérjük, ne használd a füstölőt, ha terhes vagy esetleg légzési nehézséggel küzdesz!
  • Mielőtt elraknád, győződj meg róla, hogy a füstölő ténylegesen elaludt!

Csomagolás:

Hogyan jelöljük és csomagoljuk a termékeinket?

A termékeken és a dobozokon található csomagolás egy agrár-ipari hulladékból készült környezetbarát papír.

Termékcímkéken, köszönőlapokon és  a dobozos matricák elkészítéséhez környezetbarát papírt alkalmaz a cég, amelyet úgy állítanak elő, hogy a szűzfa cellulózának akár 15% -át is a szerves kukorica eljárási maradékaival helyettesítik. A papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, GMO-mentes, komposztálható, újrahasznosítható. Biológiailag lebomló és 40% -ban újrahasznosított hulladékot tartalmaz, az EKOenergy technológia előállításával, ami 20% -kal csökkenti a cég szénlábnyomát.

A papír elkészítésének a teljes folyamata az olaszországi Velence közelében található Rossano Veneto üzemben zajlik. A szerves maradványokat újrahasznosított péppel dolgozzák fel, felhasználva a termelő saját vízenergiájából származó villamos energiát is.

A kerámia füstölőket és a sólámpákat újrafelhasználható, kiváló minőségű vászonzsákokba csomagolják.

A szállításhoz használt dobozok:

A dobozok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek és 70% -ban újrahasznosítottak. Az FSC irányelveknek való megfelelés lehetővé teszi a fakitermelést, miközben megőrzi az erdők életképességét és biológiai gazdagságát. Az FSC-rendszert jelenleg az egyik legmegbízhatóbbnak ismerik el az erdészeti erőforrások tanúsítási rendszerei között. Ezt az eljárást a nagyobb ökológiai szervezetek is támogatják. A dobozok teljesen újrahasznosíthatóak.

A csomagok tele vannak papírral – környezetbarát, újrahasznosítható, tiszta, természetes papírszálakból.

Biológiailag lebomló borítékok:

A csomagokat a szállítás közbeni védelem érdekében ökológiai borítékokba csomagolják. A levelek LD PE és HD PE fóliákból készülnek, tanúsított d2w hozzáadásával.

A D2w olyan adalékanyag, amely sók keverékét tartalmazza, amelyet a nyers műanyaghoz adnak a gyártási folyamat során. Ha oxigén van jelen, ez az adalékanyag lebontja és biodegradálja a műanyagot, ha a nyílt környezetbe vagy általános hulladékba kerül. Az oxo-bio műanyag lebontásához nincs szükség napfényre vagy bármi másra, csak az oxigén jelenlétére. Miután ez megtörtént, az anyag gyakorlatilag nem válik műanyaggá, majd amikor a folyamat befejeződik, víz, szén-dioxid és biomassza válik ki.