P.F.Candle: Sandalwood Rose – szója illatgyertya
  • Sandalwood_Rose_3.5_oz_Mini_Soy_Candle_by_P.F._Candle_Co
  • Sandalwood_Rose_3.5_oz_Mini_Soy_Candle_by_P.F._Candle_Co
  • Production_Shot_Candles_9d0f02a3-0877-4539-9f73-6c9696097668
  • pf-candle-co-fragrance-collection-spice_27168eb1-1e6a-4d69-ae9d-0441430f3eeb

P.F.Candle: Sandalwood Rose – szója illatgyertya

5,990 Ft

Éveken keresztül azon dolgoztunk, hogy kifejlesszük a tökéletes rózsa illatot – és most végre sikerült! A Santalwood Rose csábító virágok majdhogynem leírhatatlan elegye, éppenhogy annyi markánssággal, hogy még uniszex maradjon az illat. A new york-i éjszakák találkozása a los angeles-i délutánok nyugalmával. Puha rózsa, földies szantálfá és a titokzatos agar fa magával ragadó mélységet kreálnak ennek az illatnak – ami biztosan az új kedvenced lesz. Ez a méret tökéletes asztali gyertyaként, de illata egy egész szobát könnyedén be tud tölteni.

Fej illat: ibolya levél, marine
Szív: pacsuli, írisz, kasmír rózsa
Alapillat: Szantálfa, borostyán, agar fa, balzsamos szuhar, pézsma

Termék jellemzők

Anyaga: szójaviasz, ami tisztábban és alacsonyabb hőfokon ég, nem keletkezik semmilyen káros füst miközben használod
Égési idő: 20-25 óra
Tartalom: 3.5 oz = 99 gr
Mérete:  5 cm átmérőjű, 5.5 cm magas

Miért jó a szójaviasz?

A hagyományos paraffingyertyákkal ellentétben a szójaviasz környezetbarát és megujuló energiaforrásbóól, szójababból készül, ami biológiailag 100%-ban lebomlik. A szójaviasz tisztábban ég, nem keletkezik semmilyen káros gáz miközben használod őket. Alacsonyabb hőfokon és ezálltal sokkal tovább is égnek, mint a hagyományos gyertyák.

Útmutató az első használathoz:


Első alkalommal érdemes 3-4 óráig égni hagyni a gyertyádat. Hagyd hogy a viasz egészen az üveg széléig megolvadjon, ez garantálja hogy a következő alkalommal is egyenletesen fog égni. Soha ne hagyj égő gyertyát őrizetlenül, vagy elérhető közelségben kisgyerekek és háziállatok számára. Vigyázz mert az üveg átforrósodhat miközben a gyertya ég, inkább várd meg míg teljesen kihül és csak utána fogd meg. A legjobb égési eredmény érdekében a kanócot mindig vágd vissza 0,6 cm hosszúságúra.

Készleten

000