Memobottle A5 – BPA mentes műanyag üveg – 750ml

15 250 Ft

Memobottle A5 – BPA mentes műanyag üveg – 750ml

Az A5 méretű memobottle tökéletesen passzol a táskádba iPaded, könyved vagy laptopod mellett. A5-ös nemzetközi szabvány papír méretének köszönhetően tökéletes illeszkedést tesz lehetővé. Az A5 memobottle a tökéletes palack, melyre régóta vágysz, hogy egészséges, hidratált és stílusos maradhass.

Az elegáns formatervezésnek és letisztult kivitelezésnek köszönhetően az A5 memobottle könnyedén mindennapi rutinod részévé válik majd a egészségmegőrzés és hidratálás terén.

Az átlátszó külső a víz klasszikus és megszokott szépségét meglepő művészi magaslatokba emeli, mely még inkább inspirál majd az egészségedre való odafigyelésre. Pár szem áfonya vagy eper hozzáadásával hozzájárulhatsz a napi vitaminbevitel pótlásához is. Az A5 memobottle palackhoz fekete és fehér kupak is egyaránt tartozik, mely újrahasznosított csomagolásban érkezik hozzád – tökéletes ajándék számodra vagy szeretteid részére.

A memobottle palackok meglepő formatervezése és formája számos formatervezési díj elismerését elnyerte már, emellett kizárólagos védjegyoltalom alatt áll, ezért mindig bizonyosodj meg afelől, hogy az eredeti, magas minőségű, BPA- és BPS-mentes műanyagből készült, két éves gyártói garanciával ellátott memobottle kerül birtokodba.

750 ml űrtartalmával a memobottle A5 segít, hogy jobban tudj összpontosítani és produktívabb legyél a mindennapokban. Ez az egyetlen vizespalack, amelyre szükséged van, s ami cserébe segít, hogy hozzájárulj az egyszer használatos műanyagok csökkenéséhez.

Ne feledd, hogy minden eladott memobottle egy rászoruló két havi tiszta vízhez való hozzájutását teszi lehetővé a water.org non-profit szervezet közreműködésével.

Memobottle palackod tisztítása roppant egyszerű: csak öblítsd ki langyos vízzel és ecettel vagy a kupakok eltávolítása után tisztítsd meg a palackot mosogatógépben, maximum 50 fokon. Nem alkalmas szénsavas italok tárolására.

Űrtartalom: 750 ml

Könnyű tisztítás

Fekete és fehér kupak a csomag tartalmát képezik

BPA- és BPS-mentes műanyag

Mosogatógép-kompatibilis | Hőálló | Fagyálló (A kupakokat kizárólag langyos vízzel öblítsd)

Méretek: 243 mm x 148 mm x 30 mm

Elfogyott

Cikkszám MM750 Kategóriák ,

Leírás

Memobottle A5 – BPA mentes műanyag üveg – 750ml

A memobottle márka 2014-ben Melbourne-ben látott napvilágot, amikor az alkotói duó, Jesse Leeworthy és Jonathan Byrt, a fenntarthatóság elkötelezett híveiként úgy döntöttek, felveszik a harcot az egyszer használatos műanyagok ellen. Az ausztrál partvidékek mentén felnőve mindketten szemtanúi lehettek az óceánt szennyező hulladék mértékének, mely azonban nemcsak lokális probléma, de globális szinten is óriási jelentőséggel bír. Mindezek arra inspirálták a tervezőpárost, hogy létrehozzanak egy saját márkát, mely a kifinomult esztétikum és környezetbarát alapanyag kombinációjával stílusos alternatívát kínál az eldobható palackok használatának kiküszöbölésére.

A memobottle palackok kialakításakor azonban nemcsak a fenntarthatóság és az egyszer használatos műanyagok használatának csökkentése volt az elsődleges szempont, de a praktikum is kiemelkedő fontosságot élvezett a formatervezés során. A szabvány papír méretek alkalmazása lehetővé teszi minden palack számára, hogy könnyedén illeszkedjen minden táskába vagy akár zsebbe is, akárcsak egy darab papír. Ennek köszönhetően nem kell többet a kényelmetlenséggel foglalkozni, amit a legtöbb vizespalack jelent – kézben hordani, vagy különleges esemény esetén egyáltalán nem is vinni magaddal, mert nem fér bele retikülödbe vagy stílusa nem illik egy elegáns rendezvényhez. A memobottle palackok használatával ezentúl nemcsak a környezetnek tehetsz jót, hanem bárhol hidratálhatsz, ráadásul rendkívül trendi és stílusos módon.

A márka elsődleges missziója ma is a fenntarthatóságért való küzdelem, melynek tükrében a termékek mellett a memobottle saját mozgalma, a #onebottlemovement is cselekvésre hívja a vásárlókat. A palackok megvásárlásával így nemcsak egy új palack tulajdonosa, de egy közösség és egy életérzés tagja is leszel.
A márka ezen kívül a water.org non-profit szervezettel is együttműködik, közös céljuk, hogy hozzásegítsék a rászorulókat a tiszta, egészség vízhez való jutáshoz. Ezért minden eladott memobottle árából egy rászoruló két havi vízellátásának biztosítását jelenti. Az együttműködés összesen mindezidáig 7 millió napra elegendő tiszta vízhez segítette hozzá a rászorulókat.

A memobottle nemcsak a fenntarthatóságot tartja fontosnak, de az üzleti sikereket is, azonban nem mindegy, hogy hogyan. A B Corporation mozgalom tagjaként a ma sajnos rendkívül elterjedt “legjobb a világon” üzletfilozófia helyett a “legjobb a világnak” mentalitást követik, mellyel céljuk az üzleti sikereket az emberiség szociális- és környezetvédelmi problémáinak megoldására fordítják.

A memobottle palackok kizárólag BPA- és BPS-mentes műanyagból készülnek, a hagyományos műanyag ugyanis nemcsak a környezetre, de az ember egészségére is rendkívül káros hatással van – az allergiás reakciók és a hormonális zavarok előidézése mellett rendszeres használatuk akár más, komolyabb megbetegedéshez is vezethet, továbbá megzavarhatja az agy és más szervek megfelelő működését, miközben növelheti a rákos megbetegedések felnőttkori kockázatát.