Kinfolk Magazine Issue 47: Well-Being

7 190 Ft

Készleten

Leírás

Ismerd meg a Kinfolk Magazine Issue 47

Tíz éve annak, hogy a Kinfolk legelső lapszáma a nyomdába került. A magazin életében ez egy hatalmas mérföldkőnek számít, amit természetesen egy megújult dizájnnal is megünneplünk. Találóan a borító téma is a jövő felé tendál, ugyanis mi hiszünk a folyamatos fejlődésben!

A 192 oldalnyi offszet-nyomásos ünnepi szériánk hibátlan kötéssel, harmonikus színkombinációval, színes és fekete-fehér lapokkal kombinálva. A Kinfolk teljes egészében az Egyesült Királyságban készül.

A Kinfolk 47-es számában ahelyett, hogy valamilyen csodaszer mellett érvelne, a jólétre mint megőrzendő, veleszületett egyensúlyra összpontosít. Olyan inspiráló emberekkel találkozhat, akik számára mások jóléte a legfontosabb: Walt Odets a terápia erejéről, Chani Nicholas és Sonya Passi a pénzügyi jólétről, Julia Bainbridge a józanságról, Alice Sheppard pedig a táncról, mint a testtel való közösségről – még akkor is, ha az fáj. Plusz: interjúk Farida Khelfa divatikonnal, Dr. Woo tetoválóművésszel, Veneda Carter szupersztár stylisttal és sok mással.

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban.

Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek.

További információk

Tömeg 0,5 kg