Kinfolk Magazine Issue 46: Interior

7 190 Ft

Készleten

Leírás

Ismerd meg a Kinfolk Magazine Issue 46

Tíz éve annak, hogy a Kinfolk legelső lapszáma a nyomdába került. A magazin életében ez egy hatalmas mérföldkőnek számít, amit természetesen egy megújult dizájnnal is megünneplünk. Találóan a borító téma is a jövő felé tendál, ugyanis mi hiszünk a folyamatos fejlődésben!

A 192 oldalnyi offszet-nyomásos ünnepi szériánk hibátlan kötéssel, harmonikus színkombinációval, színes és fekete-fehér lapokkal kombinálva. A Kinfolk teljes egészében az Egyesült Királyságban készül.

A Kinfolk 46-os száma a legelső csak enteriőr tematikájú lapja. A Kinfolk első belsőépítészeti számával helyet adhatsz annak, ami a legfontosabb. A lapban találsz távoli parasztházakat Japánban és Angliában, modernista remekműveket Kaliforniában és az ausztrál bozótosban, egy vendégházat Szenegál partjainál, valamint két palotai lakást, amelyeket divattervezők alakítottak át. Továbbá: Samuel Ross brit tervező, Charles de Vilmorin francia divattervező, Yoko Kubrick nyugati parti szobrász és DJ Hunee.

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban.

Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek

További információk

Tömeg 0,5 kg