Kinfolk Magazine Issue 45: Outdoor

7 190 Ft

Készleten

Leírás

Ismerd meg a Kinfolk Magazine Issue 45

Tíz éve annak, hogy a Kinfolk legelső lapszáma a nyomdába került. A magazin életében ez egy hatalmas mérföldkőnek számít, amit természetesen egy megújult dizájnnal is megünneplünk. Találóan a borító téma is a jövő felé tendál, ugyanis mi hiszünk a folyamatos fejlődésben!

A 192 oldalnyi offszet-nyomásos ünnepi szériánk hibátlan kötéssel, harmonikus színkombinációval, színes és fekete-fehér lapokkal kombinálva. A Kinfolk teljes egészében az Egyesült Királyságban készül.

A Kinfolk 45-ös számában  A The Great Outdoors Issue-ban találkozunk azokkal az emberekkel, akik azon gondolkodnak, hogyan közvetíthetnénk ezeket az érintkezési pillanatokat új és árnyalt módon. Köztük van Piet Oudolf kerttervező, Lisa Yamai, a Snow Peak divattervezője, Ella Al-Shamahi felfedező és Ayana Omilade Flewellen víz alatti régész. Plusz: jóga Adriene-nel, írás Zawe Ashtonnal, párizsi lakásnézés a Galerie Chenel alapítóival és egy Romain Laprade divatszerkesztőség, amely az álcázás fogalmát újszerűvé teszi. Zárógondolatként: minden emberi kapcsolat a természettel nyomot hagy maga után.

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban.

Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek

További információk

Tömeg 0,5 kg
kinfolk issue 45