Kinfolk Magazine Issue 42: Technology

7 190 Ft

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám KIN42 Kategóriák , Címkék , , ,

Leírás

Ismerd meg a Kinfolk Magazine Issue 42

Tíz éve annak, hogy a Kinfolk legelső lapszáma a nyomdába került. A magazin életében ez egy hatalmas mérföldkőnek számít, amit természetesen egy megújult dizájnnal is megünneplünk. Találóan a borító téma is a jövő felé tendál, ugyanis mi hiszünk a folyamatos fejlődésben!

A 192 oldalnyi offszet-nyomásos ünnepi szériánk hibátlan kötéssel, harmonikus színkombinációval, színes és fekete-fehér lapokkal kombinálva. A Kinfolk teljes egészében az Egyesült Királyságban készül.

A Kinfolk 42-es számában a technológiát az azt megalapozó rendszerekre összpontosítva közelíti meg, a Szilícium-völgy filozófiájától az algoritmusok kifürkészhetetlen törvényeiig. Ostobaság lenne azt sugallni, hogy a technológiai túlterhelésre az a megoldás, ha teljesen kikapcsolunk. Ehelyett a lapszám célja, hogy az olvasók jobban megértsék, mire csatlakoznak. Plusz: Dev Hynes a zenéről, Rawdah Mohamed a divatról és Fernando Caruncho a kerttervezésről.

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban.

Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek

További információk

Tömeg 0,5 kg