Kinfolk Magazine Issue 38: Rituals

6 890 Ft

Kinfolk Magazine Issue 38: Rituals

A bölcsőtől a sírig rituálék kötnek össze közösségeket, jelezve az élet egyik szakaszból a másikba való átmeneteit. Ezen a télen a Kinfolk a régi, hagyományos rítusok új ösvényeit fedezi fel, megtanítva, hogy ünnepeljük az életet a ceremóniákon keresztül.

Fizess elő egy évre!

Rendeld meg a magazint egy évre előre, dőlj hátra és élvezd, hogy első kézből kapod meg a legfrissebb példányt! Minden szám egyedi témát dolgoz fel, pár havonta frissen inspirálva az olvasót. Egy Kinfolkot mindig jó érzés elővenni, hiszen a benne található cikkek nem átmeneti, hanem hosszútávú olvasnivalót biztosítanak!

192 oldalas
ofszetnyomással készült, tökéletesen kötött
Kanadában nyomtatott

Készleten (utánrendelhető)

Cikkszám KIN38 Kategóriák , Címke

Leírás

Ismerd meg a Kinfolk Magazine Issue 38: Rituals-t

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban. Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek

További információk

Tömeg 0,5 kg