Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend Special
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-8
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-16
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-14
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-15
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-13
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-9
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-10
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-11
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-12
  • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend SpecialUnknown-17

Kinfolk Magazin Issue Twenty-Three: The Weekend Special

5,590 Ft

Bemutatjuk a The Weekend Special issue-t. 

A Kinfolk tavaszi kiadványa megvizsgálja a szabadidő különböző árnyalatait, valamint az újjászületés és feltöltődés képességét. Ahelyett, hogy tippeket és tanácsokat adna, hogy hogyan tölts el 48 órát, inkább azt mutatja meg, hogy miért is kellene aktívan kitöltenünk a hétvégéinket, és hogy ez hogyan vezethet a személyes kiteljesedéshez.

A hosszú, tartalmas cikkek, interjúk és rövidebb esszék, valamint a koncepció által vezérelt vizuális történetek és közreműködők dinamikus keveréke által, a Kinfolk tavaszi kiadása továbbra is szerkesztői jellegű, célja a személyes értékek és az életminőség feltárása.

192 oldalas
ofszetnyomással készült
tökéletesen kötött
Kanadában nyomtatott

 

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: KIN23 Kategóriák: ,
000

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban. Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek.

Még több infó

Tömeg0.5 kg
Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!