Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-10
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-3
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-7
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-8
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-1
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-6
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-2
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-9
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-5
 • Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special Unknown-4

Kinfolk Magazin Issue Twenty-Four: The Relationship Special

5,590 Ft

Bemutatjuk a The Relationships Special issue-t.

A Kinfolk nyári könyve a modern élet alapvető elemét vizsgálja: az emberi kapcsolatot. Akár romantikus vagy plátói, új vagy egész életen át tartó, forró, hideg vagy kétértelmű, mindegyik rejteget apró finomságokat és titkozatosságokat amiket érdemes kicsomagolni.

Ebben a számban megvizsgáljuk a hazugságok mögött rejlő erkölcsi összetettséget, feltárjuk a nem verbális kommunikációban rejlő megnyugtató értést, és találkozhatunk a szerelmesek, a testvérek és a családok sokszínű és inspiráló keresztmetszetével, feltárva, hogy valójában mit is jelent a kapcsolat.

 

192 oldalas
ofszetnyomással készült
tökéletesen kötött
Kanadában nyomtatott

 

Előrendelhető!

Cikkszám: KIN24 Kategóriák: ,
000

Az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, a Kinfolk magazin, a minőségi élet szócsöveként tekint magára, aki a világ kreatívjait hívatott összekötni Londontól egészen Tokióig. A 2011-ben alapított magazin, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban. Negyedévente megjelenő magazinuk több mint 100 országban elérhető, 4 nyelven. Weboldalukon napi posztokat olvashatnak a látogatók, Koppenhágában pedig saját galériával is büszkélkedhetnek.

Még több infó

Tömeg0.5 kg
Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!