Frank Green – Hordozható kávéspohár 230 ml

7 800 Ft

Megtaláltuk a legstílusosabb és praktikusabb hordozható kávéspoharakat az ausztál Frank Green kínálatából. Egyedi, cseppmentesen záródó tetővel, így a táskában is biztonságosan viheted bárhova. Tökéletes és fenntartható társ a mindennapokhoz! 🙂 A pohár 100%-ban újrahasznosítható co-polymerből készült. BPA mentes.

– Űrtartalom: 230ml
– Egy kézzel kinyitható és bezárható ivó rész
– Cseppmentesen záródó, letekerhető tető
– Úgy lett tervezve, hogy iváskor  az ital akadálymentesen és egyenletesen folyhasson
– Folt és szagmentes belső rész, hogy a kávéd ízét érezd, ne pedig a poharat
– BPA mentes, csúszásmentes és újrahasznosítható külsőrész

Leírás

Hordozható kávéspohár a Frank Green-től! Környezettudatos választás a mindennapokban!

Először is hadd szögezzük le, a Frank Green nem egy termék, hanem egy filozófia! Mindannyian jobban szeretnénk gazdálkodni a földünk tartalékaival. Azt is tudjuk, mennyire rossz a természetnek egy egy eldobható műanyag palack vagy kávéspohár. A Frank Green poharak ausztráliában születtek, akár a másik nagy kedvencünk a Memobottle! Hordozható kávéspohár és termosz kollekciójuk stílusosak, jól tervezettek és a fenntartható életvitelt támogatják. A Frank Green poharak és üvegek lekerekített designukkal kényelmesen ülnek meg a kézben. Biztonságos , prémium anyagokból készülnek, amelyek életük végén újrahasznosíthatóak.

A Frank Green hordózható kávéspoharak egyik különleges ismertetőjegye az egyedi zárószerkezet, ami 100% csepmentessé és hordozhatóvá teszi a poharakat, akár egy termoszt. A többi üvegpohárral ellentétben, amiket sajnos csak kézben lehet vinni, a Frank Greennél nem kell félned, hogy a táskádba folyik a kávé.

És a legjobb része?  Már 15 használat után egyensúlyozod a pohár gyártásából származó környezeti hatást.

További információk

Szín

fehér, fekete, korall, rózsaszín, szürke