Akció!

Els & Nel Pocket Journal – 2020 zsebnaptár

1 893 Ft

Zsebnaptár, azaz egy mindenre nyitott felépítésű határidő napló. Mindenkinek mások az igényei és máshogy osztja be a napjait, így a naptár szigorúan meghúzott vonalak és beosztások nélkül készült. A szabad felületnek köszönhetően te magad találhatod ki a heted felépítését és beosztását.
Hogy átlásd a hosszútávú céljaid, 2020 és 2021 áttekintője mellett a 12 hónap beosztását is külön, a naptár elejében találod.
A zsebnaptár puha borítóval, lekerekített sarkokkal és különleges Ota kötéssel készült, ennek köszönhetően bárhol is nyitod ki, tökéletesen az asztalra simul és megkönnyíti a bele való írást.
Az extra jegyzetoldalak a naptár végén még több helyet biztosítanak hogy megszervezd a napjaidat, listákat és ötleteket gyárts. 

[spb_toggle title=”Termék jellemzők” open=”false” width=”1/1″ el_position=”first last”]
Weekly Journal / Heti határidőnapló
Mérete: 11 X 15 cm
182 oldal, melyből:
– 4 oldalas éves naptár 2020 + 2021
– 12 oldalas havi tervező
– 57 oldal heti tervező + kockás jegyzet lap
– 16 üres oldal jegyzeteknek

Szalag könyvjelző
100 gsm. Munken Lynx, FSC certified papírból készült
Az üres oldalak papírja Iceland 80 gsm

Limitált 3000 darabos kiadás
Amszterdamban nyomtatva
[/spb_toggle] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first”]

Készleten

Cikkszám Pocket20 Kategóriák , Címkék , ,

Leírás

Amikor aktív munkáról beszélünk , érdemes három kulcsszót az elménkbe vésni: időbeosztás, rugalmasság és hatékonyság. Azok akik a munkájukat keverik a szórakozással vagy hobbival és nem a 9-től 5-ig tartó munkadobozban élnek, bizony fontos, hogy jól szervezettek legyenek. Az Els & Nel zsebnaptár tökéletes megoldást kínál a munka és a szórakozás egyensúlyának megőrzéséhez.

Többről van itt szó, mint időpontok és tennivalók lakhelyéről…A Pocket Journal jegyzetfüzet, határidőnapló és naptár is egyben. Az Els & Nel életérzés problémamegoldó designra törekszik, letisztultsággal és használhatósággal karöltve.

Stílusos zsebnaptár az Els & Nel kínálatából praktikusoknak és azoknak akik kis táskával járnak 🙂 Kinyitva a zsebnaptár 2 oldala napi felbontásban mutatja mind a 7 napot a hetedből.Hogy átlásd az egész évet és hosszútávra tudj tervezni, 4 oldalas éves áttekintő és 12 oldalas havi tervező is van benne 🙂 A naptár puhakötésű, lekeekített sarkokkal.
Az extra jegyzetoldalak a naptár végén még több helyet biztosítanak hogy megszervezd a napjaidat, listákat és ötleteket gyárts.