Akció!

Els & Nel Journal – 2021 tökéletes határidőnapló

3 900 Ft

Az Els & Nel határidőnaplója tökéletes megoldás, ha szeretnéd helyrerakni az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között! A Weekly Journal egyszerre jegyzetfüzet, határidőnapló és naptár. Letisztultsága miatt könnyen átlátható, biztosan nem fogsz belekeveredni a tennivalókba. A hétfő ugyanolyan fontos nap mint a szombat, a napló bal oldalán egyenletes elosztással találod az adott hetet, amit a jobb oldalon lévő négyzetrácsos lapok egészítenek ki, utóbbiak pedig évszakoknak megfelelően sötétednek vagy halványodnak, ezzel is egy olyan pluszt adnak a naplónak, amit máshol biztosan nem találsz meg.

Az extra jegyzetoldalak a naptár végén remek partnerek arra, ha egyéb ötlet is eszedbe jut, de nem szeretnéd a napi/heti teendők közé írni azokat. Hogy könnyebb legyen megszervezni az előtted álló évet, egy kivehető éves kisnapárat is találsz a határidőnapló végén!

A naptár keménykötésű, lekeekített sarkokkal, egy könyvjelző, beépített borítékés vonalzó segíti a mindennapjainkat.

[spb_toggle title=”Termék jellemzők” open=”false” width=”1/1″ el_position=”first last”]Weekly Journal / Heti határidőnapló
Mérete: 17 X 24 cm
128 oldal, melyből:
– 1 oldalas éves naptár 2021 + 2021
– 52 oldal heti tervező + kockás jegyzet lap
– 5 üres oldal jegyzeteknek
Az utolsó oldal borítékkal és kártyatartóval
12 oldalas kiegészítő havi naptárral
Szalag könyvjelző
120 gsm. Munken Lynx, FSC certified papírból készült
Limitált 1500 darabos kiadás
Amszterdamban nyomtatva

[/spb_toggle]

 

Készleten

Cikkszám elsenel2021 Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Amikor aktív munkáról beszélünk , érdemes három kulcsszót az elménkbe vésni: időbeosztás, rugalmasság és hatékonyság. Azok akik a munkájukat keverik a szórakozással vagy hobbival és nem a 9-től 5-ig tartó munkadobozban élnek, bizony fontos, hogy jól szervezettek legyenek. Az Els & Nel heti határidőnapló tökéletes megoldást kínál a munka és a szórakozás egyensúlyának megőrzéséhez.

Többről van itt szó, mint időpontok és tennivalók lakhelyéről…A Weekly Journal jegyzetfüzet, határidőnapló és naptár is egyben. Az Els & Nel életérzés problémamegoldó designra törekszik, letisztultsággal és használhatósággal karöltve.

Tudván, hogy a hétfő ugyanolyan fontos nap mint a szombat, a napló bal oldalán egyenletes elosztással találod az adott hetet, amit a jobb oldalon lévő négyzetrácsos lapok egészítenek ki, firka, jegyzet és miegymás után kívánkozva. A négyzetrácsok évszakoknak megfelelően sötétednek vagy halványodnak, ezzel is egy extra design elemet adva a naplónak.