Akció!

Els & Nel Journal - 2019 tökéletes határidőnapló

1 900 Ft

A háridőnapló heti felbontású, a bal oldalon az adott hetet láthatod, a jobb oldalon pedig négyzetrácsos kiegészítő oldalt találsz, amibe a jegyzetelhetsz, firkálhatsz vagy a heti teendőidet írhatod. A naptár keménykötésű, lekeekített sarkokkal, egy könyvjelző, beépített borítékés vonalzó segíti a mindennapjainkat.

Az extra jegyzetoldalak a naptár végén még több helyet biztosítanak hogy megszervezd a napjaidat, listákat és ötleteket gyárts. Hogy átlásd az egész évet és hosszútávra tudj tervezni, egy kivehető éves kisnapárat is találsz a határidőnapló végén 🙂

[spb_toggle title=”Termék jellemzők” open=”false” width=”1/1″ el_position=”first last”]
Weekly Journal / Heti határidőnapló
Mérete: 17 X 24 cm
128 oldal, melyből:
– 1 oldalas éves naptár 2019 + 2020
– 52 oldal heti tervező + kockás jegyzet lap
– 5 üres oldal jegyzeteknek

Az utolsó oldal borítékkal és kártyatartóval
12 oldalas kiegészítő havi naptárral
Szalag könyvjelző
100 gsm. Munken Lynx, FSC certified papírból készült
Havi naptár papírja Iceland 120 gsm

Limitált 3500 darabos kiadás
Amszterdamban nyomtatva
[/spb_toggle] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”first”]

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám elsenel2019 Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Amikor aktív munkáról beszélünk , érdemes három kulcsszót az elménkbe vésni: időbeosztás, rugalmasság és hatékonyság. Azok akik a munkájukat keverik a szórakozással vagy hobbival és nem a 9-től 5-ig tartó munkadobozban élnek, bizony fontos, hogy jól szervezettek legyenek. Az Els & Nel heti határidőnapló tökéletes megoldást kínál a munka és a szórakozás egyensúlyának megőrzéséhez.

Többről van itt szó, mint időpontok és tennivalók lakhelyéről…A Weekly Journal jegyzetfüzet, határidőnapló és naptár is egyben. Az Els & Nel életérzés problémamegoldó designra törekszik, letisztultsággal és használhatósággal karöltve.

Tudván, hogy a hétfő ugyanolyan fontos nap mint a szombat, a napló bal oldalán egyenletes elosztással találod az adott hetet, amit a jobb oldalon lévő négyzetrácsos lapok egészítenek ki, firka, jegyzet és miegymás után kívánkozva. A négyzetrácsok évszakoknak megfelelően sötétednek vagy halványodnak, ezzel is egy extra design elemet adva a naplónak.