Els & Nel Journal – 2017 tökéletes határidőnapló

Els & Nel Journal – 2017 tökéletes határidőnapló

9,450 Ft

A határidőnapló heti felbontású, a bal oldalon az adott hetet láthatod, a jobb oldalon pedig négyzetrácsos kiegészítő oldalt találsz, amibe a jegyzetelhetsz, firkálhatsz vagy a heti teendőidet írhatod. A naptár keménykötésű, lekeekített sarkokkal, egy könyvjelző, beépített borítékés vonalzó segíti a mindennapjainkat.
Az extra jegyzetoldalak a naptár végén még több helyet biztosítanak hogy megszervezd a napjaidat, listákat és ötleteket gyárts. Hogy átlásd az egész évet és hosszútávra tudj tervezni, egy kivehető éves kisnapárat is találsz a határidőnapló végén 🙂

Termék jellemzők

Weekly Journal / Heti határidőnapló
128 oldalas
17 x 24 cm
100 gr lapok
Szimmetrikus kötés

Monthly Booklet / Havi naptár
12 oldalas
16 x 23 cm
Rainbow Lavender 120 gr-os lap
Cahier stitch

Limitált 4000 darabszámos kiadás
Amszterdamban nyomtatva

Elfogyott

Cikkszám: elsenel2018 Kategória: Címkék: , , ,
000

Ha ez tetszett, akkor ezek is fognak:

 • Els & Nel

  Els & Nel Notesz – Vonalas és Kockás lapu

  5,290 Ft

  Els & Nel Notesz – Vonalas és Kockás lapu

  Ha szeretnéd feldobni a mindennapjaidat egy nem mindennapi füzettel, a legjobb választás az Els & Nel. A legjobb minőségű alapanyagokból, az olasz Fedrigoni papírgyárból érkező Munken és Oikos papírból készülnek. A rendhagyó Z-kötésnek köszönhetően remekül elkülöníthetünk 2 projektet, mondjuk a munkát és a magánéletet, hiszen két füzet van egyben. Könnyedén megfordíthatjuk, és az eltérő színeknek hála biztosan nem fogjuk összekeverni a két dolgot. Minden füzet sorszámmal elládott,limitált darab, ugyanis csak 2000 darab készült belőlük. Lapok száma: 160 = 80 vonalas+ 80 kockás oldal Méret: 17x24cm Borító: puha kötésű, 360 gsm, Ispira, FSC certifiedfoil pr Nyomtatás: fólia nyomtatás kívül és belül, offset Fűzés: Z fűzés, cashier öltés Belső lapok: 80 gsm. Oikos, FSC certified Gyártási szám: 2000 db Amszterdamban készült
  5,290 Ft

Amikor aktív munkáról beszélünk , érdemes három kulcsszót az elménkbe vésni: időbeosztás, rugalmasság és hatékonyság. Azok akik a munkájukat keverik a szórakozással vagy hobbival és nem a 9-től 5-ig tartó munkadobozban élnek, bizony fontos, hogy jól szervezettek legyenek. Az Els & Nel heti határidőnapló tökéletes megoldást kínál a munka és a szórakozás egyensúlyának megőrzéséhez.

Többről van itt szó, mint időpontok és tennivalók lakhelyéről…A Weekly Journal jegyzetfüzet, határidőnapló és naptár is egyben. Az Els & Nel életérzés problémamegoldó designra törekszik, letisztultsággal és használhatósággal karöltve.

Tudván, hogy a hétfő ugyanolyan fontos nap mint a szombat, a napló bal oldalán egyenletes elosztással találod az adott hetet, amit a jobb oldalon lévő négyzetrácsos lapok egészítenek ki, firka, jegyzet és miegymás után kívánkozva. A négyzetrácsok évszakoknak megfelelően sötétednek vagy halványodnak, ezzel is egy extra design elemet adva a naplónak.