Cereal Magazine Volume 15

6 190 Ft

CEREAL MAGAZINE VOLUME 15

A CEREAL Magazine 15-ik száma a fenntarthatóság jegyében született meg. Olvashatsz benne interjút Tadao Ando építésszel vagy megvizsgálhatod a kreatív alkotás folyamatát Ilse Crawford designerrel. Elutazhatsz Mexico citybe hogy átéld a Casa Luis Barragán-t és Pujol-t, illetve elrepülhetsz Malibuba és Montenegróba is.

Ha hozzánk hasonlóan Te is imádsz egy csendes hétvégi napon a fotelben lapozgatni egy szemet gyönyörködtető alkotást, vagy fantasztikus, minimalista képekkel díszíteni Instagram profilodat, a Cereal Magazine garantáltan boldoggá tesz majd!

  • 200 oldalas kiadás
  • Angliában nyomtatva

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám CER15 Kategóriák , Címkék , ,

Leírás

Cereal Magazin Volume 15

Tökéletesen összefűzött és kiváló minőségű papírra nyomtatott 150 oldalas forgatnivalóként, a Cereal magazin minden bizonnyal az egyik legszemrevalóbb darab a piacon.

A prémium csomagoláson túl, viszont igazi tartalmat is kínál az olvasóinak: intelligens és bensőséges irományok, letisztult szemlélet, gyönyörű fényképek és természetesen jó pár úti célpont vár a kalandra vágyóra.

Rendkívül globális mégsem reklám központú szemléletének köszönhetően a Cereal úgy tekint a világ helyszíneire és kultúráira, akár egy különleges útikalauz.

A kiadvány 200 oldalon, FSC bevonat nélküli papíron került nyomtatásba az Egyesült Királyságban.Kemény kötésű.