Cereal Magazin Volume 10
  • cereal-magazin-uptostyle.hu-6
  • uptostyle-budapestfashion week-2042
    CEREAL MAGAZIN - VOL.10 UPTOSTYLE
  • CEREAL MAGAZIN - VOL.10 UPTOSTYLE
  • facebook-cereal-magazine
  • cereal-magazin-uptostyle.hu
  • cereal-magazin-uptostyle.hu-5
  • cereal-magazin-uptostyle

Cereal Magazin Volume 10

6,490 Ft

Szereted felfedezni egy hely titkos zugait, megkóstolni a legfinomabb ételeit vagy csak megismerni az értékteremtő embereit?
Szereted átélni az élet legszebb pillanatait?
Szereted ha mindezt szemet és lelket magával ragadó letisztult képi világgal jelenítik meg?

Akkor engedd meg, hogy bemutassuk kedvenc magazinodat: CEREAL !

ISMERD MEG A MAGAZINT ITT!

Készleten

Cikkszám: CER10 Kategóriák: ,
000

Tökéletesen összefűzött és kiváló minőségű papírra nyomtatott 150 oldalas forgatnivalóként, a Cereal magazin minden bizonnyal az egyik legszemrevalóbb darab a piacon.

A prémium csomagoláson túl, viszont igazi tartalmat is kínál az olvasóinak: intelligens és bensőséges irományok, letisztult szemlélet, gyönyörű fényképek és természetesen jó pár úti célpont vár a kalandra vágyóra.

Rendkívül globális mégsem reklám központú szemléletének köszönhetően a Cereal úgy tekint a világ helyszíneire és kultúráira, akár egy különleges útikalauz.

Minden kiadás város-orientált fejezetekből áll, de a káprázatos képeken túlolvashatunk benne termék profilokról, mesteremberekről vagy akár fun-factekről is – amiket a készítők azért választottak, mert fontosak, érdekesek vagy csak mert egyszerűen inspirálta őket.

Még több infó

Tömeg0.5 kg
Hasznos információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy az Uptostyle oldala SSL (256-bit Secure Sockets Layer encryption) tanúsítvánnyal van ellátva, továbbá minden tranzakció a Stripe szerverén keresztül történik, ami szuperbiztonságossá teszi a rendelést!

Személyes átvétel:

Mi itt, az Uptostylenál nem szeretünk megváratni, így azonnal a készletről postázzuk el a terméked egyenesen Győrből! Tehát, ha ott vagy a városban, ne habozz, személyesen is átveheted szíved hőn áhított vágyát! Ha mégsem Győrben laksz – ami sokunkkal előfordul- akkor se búslakodj, ugyanis ha sikerül délelőtt 12:00-ig leadni a rendelést, már aznap útnak indítjuk a csomagod!

Visszaküldés:

Ha neadjisten a kézhez kapott termék nem olyan, ahogy elképzelted, a megérkezéstől számitott 15 napon belül postázd vissza nekünk, hogy orvosolni tudjuk a problémát!