Cereal Magazin Volume 19

6 190 Ft

Cereal Magazin Volume 19

Az SS 2020 számban Kórea felé vesszük az irányt.

Felfedezzük Itami Jun építészetét,  Koo Bohnchang fotóit és Park Seo-Bo művészetét

Divatról és étkezésről beszélgetünk a New York-i Eunjo Park & David Chang , és a Londoni  Rejina Pyo & Jordan Bourke-al. Meglátogatjuk Teo Yang designert Szöulban , és John Zabawa művészt LA otthonában és stúdiójában. Megosztjuk veled a Szöuli  útikalauzunkat, és egy divat rovatot nemzetközi és Kóreai designerekkel.

Meglátogatjuk Charlotte Perriand’s Méribel házát az Aēsoppal, valamint felfedezzük Észak-Írország partját a JAMESPLUMB studioval, hogy megnézzük a ‘Silent Light’ kiállításukat.

Esszé- és költészetgyűjteményünk tovább mélyül a koreai kultúra témájába, mind Koreában, mind azon túl.

A kiadvány 200 oldalon, FSC bevonat nélküli papíron került nyomtatásba az Egyesült Királyságban.Kemény kötésű.

Elfogyott

Cikkszám CER19 Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Cereal Magazin Volume 19

Tökéletesen összefűzött és kiváló minőségű papírra nyomtatott 150 oldalas forgatnivalóként, a Cereal magazin minden bizonnyal az egyik legszemrevalóbb darab a piacon.

A prémium csomagoláson túl, viszont igazi tartalmat is kínál az olvasóinak: intelligens és bensőséges irományok, letisztult szemlélet, gyönyörű fényképek és természetesen jó pár úti célpont vár a kalandra vágyóra.

Rendkívül globális mégsem reklám központú szemléletének köszönhetően a Cereal úgy tekint a világ helyszíneire és kultúráira, akár egy különleges útikalauz.

A kiadvány 200 oldalon, FSC bevonat nélküli papíron került nyomtatásba az Egyesült Királyságban.Kemény kötésű.