Ceramic Burner Night Sky – Fekete kéz kerámiatartó

10 060 Ft

Ceramic Burner Night Sky – Fekete kéz kerámiatartó 

A ceramic burner nighty sky füstölőtartó, helyi művész által lett készítve. Egyedi tervezésű tartó, kizárólagosan a Purnama Rituals kínálatából. 

Az összes kerámiatartó a legjobb minőségű természetes anyagokból tevődik össze: agyagból, zománcból és oxidból. A már megformázott agyagot szárítási folyamatnak vetik alá és kemencében, magas hőfokon kiégetik. 

A füstölő tálakatt egy helyi művész készíti, akinek az együttműködésére nagyon büszkék vagyunk. A folyamat sajátossága miatt, maga az alkotási folyamat minden esetben egyedi és megismételhetetlen, a végeredmény ezen okból kifolyólag némi eltérést mutathat a fotóhoz képest.

A termék a füstölők égetéséhez, de egyedi dekorációs elemként vagy ékszertartóként is felhasználható. Mosogatógépben mosható.

A megvásárolt tartó mellé, egy Purnama Rituals logóval ellátott vászonzsák is tartozik.

Méretek:

A termék hozzávetőleges mérete 22 cm.

A folyamat és a kézzel készített termékek sajátossága miatt az áruk kissé eltérhetnek egymástól.

csomagoljuk.

A szállításhoz használt dobozok:

A dobozaink FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek és 70% -ban újrahasznosítottak. Az FSC irányelveknek való megfelelés lehetővé teszi a fakitermelést, miközben megőrzi az erdők életképességét és biológiai gazdagságát. Az FSC-rendszert jelenleg az egyik legmegbízhatóbbnak ismerik el az erdészeti erőforrások tanúsítási rendszerei között. Ezt az eljárást a nagyobb ökológiai szervezetek is támogatják. A dobozok teljesen újrahasznosíthatók.

A csomagok tele vannak papírral – környezetbarát, újrahasznosítható, tiszta, természetes

 

Elfogyott

Cikkszám CBWS02 Kategóriák ,

Leírás

Ceramic Burner Night Sky – Fekete kéz kerámiatartó

Füstölőtartó, helyi művész által készítve. Egyedi tervezésű kerámia tartó, kizárólagosan a Purnama Rituals kínálatából. Az összes kerámiatartó a legjobb minőségű természetes anyagokból tevődik össze: agyagból, zománcból és oxidból. A már megformázott agyagot szárítási folyamatnak vetik alá és kemencében, magas hőfokon kiégetik. 

A füstölő tálakatt egy helyi művész készíti, akinek az együttműködésére nagyon büszke a márka. A folyamat sajátossága miatt, maga az alkotási folyamat minden esetben egyedi és megismételhetetlen, a végeredmény ezen okból kifolyólag némi eltérést mutathat a fotóhoz képest.

A termék a füstölők égetéséhez, de egyedi dekorációs elemként vagy ékszertartóként is felhasználható. Mosogatógépben mosható.

A megvásárolt tartó mellé, egy Purnama Rituals logóval ellátott vászonzsák is tartozik.

Származási hely:

A termékek teljes egészében kézzel készülnek, a folyamatok Lengyelországban zajlanak.

Méretek:

A termék hozzávetőleges mérete 22 cm.

A folyamat és a kézzel készített termékek sajátossága miatt az áruk kissé eltérhetnek egymástól.

Rendszeresen tisztítsd a terméket a koszolódás elkerülése végett!

Csomagolás:

Hogyan jelöljük és csomagoljuk a termékeinket?

A termékeken és a dobozokon található csomagolás egy agrár-ipari hulladékból készült környezetbarát papír.

Termékcímkéken, köszönőlapokon és  a dobozos matricák elkészítéséhez környezetbarát papírt alkalmaz a cég, amelyet úgy állítanak elő, hogy a szűzfa cellulózának akár 15% -át is a szerves kukorica eljárási maradékaival helyettesítik. A papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, GMO-mentes, komposztálható, újrahasznosítható. Biológiailag lebomló és 40% -ban újrahasznosított hulladékot tartalmaz, az EKOenergy technológia előállításával, ami 20% -kal csökkenti a cég szénlábnyomát.

A papír elkészítésének a teljes folyamata az olaszországi Velence közelében található Rossano Veneto üzemben zajlik. A szerves maradványokat újrahasznosított péppel dolgozzák fel, felhasználva a termelő saját vízenergiájából származó villamos energiát is.

A kerámia füstölőket és a sólámpákat újrafelhasználható, kiváló minőségű vászonzsákokba csomagolják.

A szállításhoz használt dobozok:

A dobozok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek és 70% -ban újrahasznosítottak. Az FSC irányelveknek való megfelelés lehetővé teszi a fakitermelést, miközben megőrzi az erdők életképességét és biológiai gazdagságát. Az FSC-rendszert jelenleg az egyik legmegbízhatóbbnak ismerik el az erdészeti erőforrások tanúsítási rendszerei között. Ezt az eljárást a nagyobb ökológiai szervezetek is támogatják. A dobozok teljesen újrahasznosíthatóak.

A csomagok tele vannak papírral – környezetbarát, újrahasznosítható, tiszta, természetes papírszálakból.

Biológiailag lebomló borítékok:

A csomagokat a szállítás közbeni védelem érdekében ökológiai borítékokba csomagolják. A levelek LD PE és HD PE fóliákból készülnek, tanúsított d2w hozzáadásával.

A D2w olyan adalékanyag, amely sók keverékét tartalmazza, amelyet a nyers műanyaghoz adnak a gyártási folyamat során. Ha oxigén van jelen, ez az adalékanyag lebontja és biodegradálja a műanyagot, ha a nyílt környezetbe vagy általános hulladékba kerül. Az oxo-bio műanyag lebontásához nincs szükség napfényre vagy bármi másra, csak az oxigén jelenlétére. Miután ez megtörtént, az anyag gyakorlatilag nem válik műanyaggá, majd amikor a folyamat befejeződik, víz, szén-dioxid és biomassza válik ki.