Asztaszugandha – Füstölő

3 040 Ft

Dragon’s Blood – Sárkányvér 

A „Sárkány vére” a Dracaena növényből, a sárkányfaként is ismert vörös gyantából származik. Ismeretes, hogy a gyanta, bármely más gyógynövényhez hozzáadva fokozza annak hatását.

A „sárkány vérét” a Calamus Draco pálmából vagy másnéven a Dracaena növény különféle fajtáiból nyerik ki. Ezt a vörös gyantát az ókortól kezdve festékként, gyógyszerként és füstölőként is használták. A „Sárkányvér” hozzáadása, bármely más gyógynövényhez fokozza annak hatását. Hagyományosan a rossz energia megtisztításának rituáléiban alkalmazzák.

 A Sárkányvér párosul a Fehér Zsályával, amelyet az őslakos amerikaiak évezredek óta használnak a negatív energia megtisztításához. A Zsályát kézzel szedik be, olyan módszerrel, hogy az ne károsítsa a növény természetes környezetét.

A zsálya enyhíti a szorongást, a depresszió tüneteit és a hiperaktivitást. Az égő zsálya megnyugtatja az elmét, ellazítja a testet és pozitívan befolyásolja a hangulatot. Az intenzív aromája és tulajdonságai miatt, remek eszköz a meditációhoz vagy jóga gyakorláshoz.

A Sárkányvérrel kombinálva meglehetősen erőteljes gyógynövényes, fűszeres, kissé édes illatot alkot.

Származási hely:

A fehér zsályát a kaliforniai partok közelében az Egyesült Államok délnyugati részén természetes élőhelyükről szedik be. A terményeket kézzel takarítják be, oly módon, hogy a folyamat ne károsítsa a növény természetes környezetét. 

Méretek:

A Sárkányvér hozzávetőleges mérete 13 cm.

 

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám AG Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Asztaszugandha 

Kézzel sodort füstölő válogatott gyógynövényekből és aromás fűszerekből, ősi hagyományok mentén Nepálból.

Az asztaszugandha egy nepáli kötél füstölő, amely tiszta gyógynövényekből tevődik össze, ezeket kézzel, kiváló minőségű mártott papírba sodorják. A füstölő elkészítése egy speciális technikát igényel, ami nemzedékről nemzedékre szál Nepálban és a Himalájában is.

A terméket a mindennapos meditáció vagy mindfulness gyakorlatok során ajánlott meggyújtani, ugyanis a füstölőben lévő fűszerek és gyógynövények elősegítik a mentális ellazulást. Az asztaszugandha 8 különböző természetes gyógynövény keveréke, amelyet kiválóan alkalmazhatunk a test és a szellem egyensúlyba hozása érdekében. A termékben megtalálható a boróka, az agárfa, a kamilla vagy éppenséggel a cickafarkfű, de a kámfor is, mint összetevő.

A füstölő válogatott gyógyfakéregből és aromás fűszerekből áll.

Származási hely:

A terméket teljes egészében kézzel készítik Nepálban.

Méretek:

A csomag körülbelül 45-50 db kötél füstölőt tartalmaz.

Hogyan használjuk?

Tartsd enyhe szögben a füstölőt és gyújtsd meg! Várj egy percet, amíg a láng megerősödik, majd fújd el!

Tedd a füstölőtartóba, hogy biztonságosan égjen!

Figyelem:

  • Soha ne hagyj magára égő füstölőt!
  • Ne használd szabad felületen, mert gyulladásveszélyes, égési sérüléseket és foltokat okozhat!
  • Rendszeresen tisztítsd meg a füstölőket a foltosodás elkerülése érdekében!
  • Gyerekektől távol tartandó!
  • Kérjük, ne használd a füstölőt, ha terhes vagy, esetleg légzési nehézséggel küzdesz!
  • Mielőtt elraknád, kérjük, győződj meg róla, hogy a füstölő ténylegesen elaludt!

Csomagolás:

Hogyan jelöljük és csomagoljuk a termékeinket?

A termékeken és a dobozokon található csomagolás egy agrár-ipari hulladékból készült környezetbarát papír.

Termékcímkéken, köszönőlapokon és  a dobozos matricák elkészítéséhez környezetbarát papírt alkalmaz a cég, amelyet úgy állítanak elő, hogy a szűzfa cellulózának akár 15% -át is a szerves kukorica eljárási maradékaival helyettesítik. A papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, GMO-mentes, komposztálható, újrahasznosítható. Biológiailag lebomló és 40% -ban újrahasznosított hulladékot tartalmaz, az EKOenergy technológia előállításával, ami 20% -kal csökkenti a cég szénlábnyomát.

A papír elkészítésének a teljes folyamata az olaszországi Velence közelében található Rossano Veneto üzemben zajlik. A szerves maradványokat újrahasznosított péppel dolgozzák fel, felhasználva a termelő saját vízenergiájából származó villamos energiát is.

A kerámia füstölőket és a sólámpákat újrafelhasználható, kiváló minőségű vászonzsákokba csomagolják.

A szállításhoz használt dobozok:

A dobozok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek és 70% -ban újrahasznosítottak. Az FSC irányelveknek való megfelelés lehetővé teszi a fakitermelést, miközben megőrzi az erdők életképességét és biológiai gazdagságát. Az FSC-rendszert jelenleg az egyik legmegbízhatóbbnak ismerik el az erdészeti erőforrások tanúsítási rendszerei között. Ezt az eljárást a nagyobb ökológiai szervezetek is támogatják. A dobozok teljesen újrahasznosíthatóak.

A csomagok tele vannak papírral – környezetbarát, újrahasznosítható, tiszta, természetes papírszálakból.

Biológiailag lebomló borítékok:

A csomagokat a szállítás közbeni védelem érdekében ökológiai borítékokba csomagolják. A levelek LD PE és HD PE fóliákból készülnek, tanúsított d2w hozzáadásával.

A D2w olyan adalékanyag, amely sók keverékét tartalmazza, amelyet a nyers műanyaghoz adnak a gyártási folyamat során. Ha oxigén van jelen, ez az adalékanyag lebontja és biodegradálja a műanyagot, ha a nyílt környezetbe vagy általános hulladékba kerül. Az oxo-bio műanyag lebontásához nincs szükség napfényre vagy bármi másra, csak az oxigén jelenlétére. Miután ez megtörtént, az anyag gyakorlatilag nem válik műanyaggá, majd amikor a folyamat befejeződik, víz, szén-dioxid és biomassza válik ki.