Asztali Memobottle tartó - Univezális

3 590 Ft

Univerzális Asztali Memobottle tartó kompatibilis az egész palack és tok kollekcióval. Tökéletes kiegészítője az asztalodnak.

 

[spb_toggle title=”Miért hasznos a BPA mentes műanyag?” open=”false” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

[/spb_toggle]

[spb_toggle title=”Szerintünk a Memobottle!” open=”false” width=”1/1″ el_position=”first last”]

A memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

[/spb_toggle]

 

Csak 2 maradt készleten

Cikkszám AMT Kategóriák ,

Leírás

Az Asztali Memobottle tartó kompatibilis egész palack és tok kollekcióval. Tökéletes kiegészítője az asztalodnak.

Minden egyes eladott Memobottle  árából 1 dollárt a Water.org szervezetnek adományoznak, ami egy rászorulónak 10 havi tiszta vizet biztosít.

A Memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! 4 féle méretben kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!