Szeretnél a faladra egy posztert a kedvenc városodról?

Szeretnél a faladra egy posztert a kedvenc városodról?
2016-10-22 Pósafalvi Anett
In DESIGN

Anne H Copenhagen poszterek

Az Anne Copenhagen egy friss dán márka amelyet néhány hónapja fedeztünk fel és egyből beleszerettünk, mivel mind odavagyunk a szép, letisztult városos plakátokért. A márka egyik elsődleges célja, hogy személyreszabott minimalista plakátokat készít, ami nagyon szimpatikus számunkra, úgyhogy mindenféleképpen szerettünk volna egy interjút Annával, a márka megalkotójával, hogy kiderítsük mi inspirálta, hogy kezdte és, hogy meséljen nekünk egy keveset magáról a poszterről.

Mikor kezdted az Anne H Copenhagen márkát?

2014 decemberében kezdtem posztereket készíteni városokról, de ekkor még nem mint egy cég, hanem csak hobbiból csináltam. Miután láttam, hogy a termékeimet egyre többen meg szeretnék venni, fél év után, 2015 áprilisában megalapítottam a saját márkám, az Anne H Copenhagent.

Miből jön a márka neve, az Anne H Copenhagen?

Ez igencsak egyszerű, Anne H a nevem, a H betű a vezetéknevem első betűje, és mivel Koppenhága központjában lakom, így onnan jön a Copenhagen szócska.

Mi inspirált arra, hogy posztert készíts különböző városokról?

Igazándiból nagyobb márkák inspiráltak, mikor láttam a különböző posztereket nagyvárosokról, de én valami olyat szerettem volna ami személyesebb, személyre szabhatóbb. A nagyobb cégek csak közismert városkról készítenek plakátokat, mint New York, London stb. Szóval eldöntöttem, hogy az én márkám más lesz és minden vásárló maga döntheti el, hogy melyik kedvenc kis városáról akar posztert.

A posztereid nagyon jó minőségű papírból készülnek. Nehéz volt megtalálni a legjobb minőségű papírt?

A papír minősége nagyon fontos számomra. Körülbelül 20-30 nyomdával felvettem a kapcsolatot míg megtaláltam azt amivel megbékéltem. Bárki aki megtapintja a posztereket érzi, hogy ezek jó minőségű papírból készültek, ami igazánidból nem is papír…ez egy olyan anyag amit általában kültéri plakátokhoz használnak, szóval vízhatlan és UV álló, ami azt eredményezi, hogy a poszterek sosem fognak elkopni vagy összeráncolódni. Nem szeretem azokat a posztereket amik olyan vékony papírból készülnek, hogy ráncosak lesznek a keretben.

Amint már említettük, nagyon szeretjük Anna posztereit, úgyhogy nem tudtunk ellenállni és be is szereztünk két darabot. Anett Göteborg városának a poszterét választotta, Priszci pedig a gyönyörű Helsinki poszter mellett döntött. Egyszerűen gyönyörűek, és mindkettőjük szobáját feldobja.

Ha van egy város amiért odavagy és szívesen nézegetnéd nap mint nap a faladon akkor bátran tudjunk Anne H Copenhagen posztereit ajánlani.

percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!
Percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!