Szállítás

Szállítási Információk

Termékeinket a GLS futárszolgálata kézbesíti:

1. A termékek a rendelést követő 1-3 munkanapon belül feladásra kerülnek, ha ennél több napot vesz igénybe, azt külön üzenetben jelezzük neked.
2. A reggel 10-ig beérkező rendeléseket nagy eséllyel még aznap feladjuk.
3. A termékek feladását követően 1-3 munkanapon belül az általad vásárláskor megadott szállítási címre szállítják ki a csomagod.
4. A feladáskor kapott e-mail segítségével tudod nyomon követni a küldeményt. Ha valamilyen okból nem tudod átvenni csomagod, a kiszállítást még egyszer megkísérlik. Kérjük, kövesd nyomon a csomagodat az alábbi linken:  http://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes
5. A kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét kötelességed ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
6.Utánvét esetén a megrendelését köteles vagy átvenni, annak ellenértékét kifizetni.
7.Át nem vett rendelést újra kiküldeni csak az újbóli feladási díj kifizetése után tudunk.

Személyes átvétel

Személyes átvétel csak a logisztikai raktárunknál Győrben lehetséges, ezt előre emailben egyeztetni kell velünk. Ha ezt választanád kérlek írj nekünk az info@uptostyle.hu email címre.

Utánvét

A termék utánvétét a check-out oldalon választhatod ki. Az utánvét többletköltsége 1790 ft.

Visszaküldés

Ha mégsem tetszene a megvásárolt termék, vagy ki szerenéd cserélni valami másra, akkor az átvételtől számolva 14 napod van visszaküldeni, eredeti, érintetlen állapotban.
Kérünk előtte egyeztess velünk e-mailben az info@uptostyle.hu e-mail címen.
A visszaküldés és az újrapostázás árát neked kell állnod. A terméket biztonságosan becsomagolva, ajánlott levélként vagy nyomkövetett csomagként kell visszajuttatni a logisztikai központunk címére.