Zárd el a vizet, amíg ezt használod!

Zárd el a vizet, amíg ezt használod!
2016-04-18 Pósafalvi Anett

Zárd el a vizet, amíg ezt használod!

000

A víz az élet egyik legfontosabb része, minden nap szükségünk van rá. Ennek ellenére rengeteg víz megy kárba. A Stop The Water While Using Me cég arra bátorítja az embereket, hogy ne pazarolják a vizet, hanem csínján bánjanak vele.

A Stop The Water repertoárjában találkozhatunk szappanokkal, testápolókkal, olajokkal, hajápolókkal, fogkefével és még utazási szettel is. Mi egy kedves kis szappant próbáltunk ki tőlük.

A termékeik nem tartalmaznak semmiféle kémiai anyagot, csak naturális összetevőik vannak, így az érzékeny/problémás bőrűek is bátran használhatják őket. A teljes “biosághoz” pedig hozzátartozik, hogy a csomagolásuk is újrahasznosítható!

Miért is szeretjük az általunk kipróbált Mézes-Citromos szappant? Amellett, hogy mennyei illat csapja meg az ember orrát, mikor kinyitja a kis fehér letisztult dobozt, a szappan árának a 10%-a a Good Water Project, “DROP FOR CHANGE” támogatására megy.

Mi is ez a Good Water Project?

Ami miatt mi felfigyeltünk erre a cégre az a Good Water Projektjük. Sokan nem tudják de közel 1 milliárd ember nem jut hozzá napi szinten friss, tiszta, iható vízhez. Ezért álmodták meg ezt a projektet, melynek keretében adományoznak, és olyan szervezeteket támogatnak, amik friss vizet juttatnak el azokhoz, akik rászorulnak.

A Stop The Water While Using Me cég missziója, hogy valamit visszaadjanak abból a sok jóból, amit a természettől kaptak. Nem megváltani akarják a világot ezzel a projekttel, hanem elindítani egy olyan folyamatot, aminek hosszútávú célja, hogy az emberek vigyázzanak az egyik legfontosabb természeti adottságra, a VÍZRE.

A Stop The Water While Using Me megálmodói tehát arra ösztönzik az embereket, hogy minél többen hívják fel a figyelmet a problémára, osszák meg a gondolataikat, ötleteiket, és együtt óvják a vizet.

Csatlakozz te is a kezdeményezéshez és zárd el a vizet, amíg beszappanozod a kezed, vagy megmosod a fogad! 

További cikkek, amik még érdekelhetnek