Öltözz stílusosan zoknival és sneakerrel

Öltözz stílusosan zoknival és sneakerrel
2018-07-20 Kretter Szandra

Pár éve újra divatba jött a sportcipők stílusosan zoknival való párosítása. A korábban alapszabálynak számító egyszínű, fekete-fehér-szürke párosítások mellé ráadásul vitathatatlanul betörtek a színes, mintás, extrémebb darabok is. Hogy igazán stílusos lehess és magabiztosan hordhasd mind a klasszikus, mind a vadabb színkombinációval rendelkező zoknikat, pár alapszabályt érdemes betartanod!

Monochrome összeállítás

A zokni színe megegyezik nemcsak a sneaker, de az egész szett színével. Ha még nem hordtál soha magasabb szárú zoknit sportcipővel, ezzel az összeállítással érdemes elkezdened a kísérletezést. Így nem fogod magad kirívónak érezni, összehangolt, letisztult hatást kelt majd az outfited. Színek terén inkább a sötétebbeket részesítsd előnyben: fekete, sötétkék és a szürke árnyalatok mutatnak igazán jól együtt. Egy fehér sportcipővel feldobhatod ezeket a szetteket is, lazább hatást kelthetsz és megtörheted az egyszínűséget. A sneaker segítségével változatosabb, kicsit merészebb outfiteket kreálhatsz magadnak, merj kísérletezni!

Color-blocking

Egyszínű, színes zoknikat ízlésesen tudsz hordani, ha a szettedben van hasonló árnyalatú darab valamint még más, ezekhez színben illő színű nadrág, cipő esetleg táska. Ezeknél az összeállításoknál fontos, hogy minta nélküli, kontrasztban gazdag színeket viselj, így lesz tökéletes az összhatás, esztétikus a megjelenés. Viselj fekete-fehér összeállítást vagy élénkebb kombinációt, garantáltan divatos leszel.

Mintás darabok

A színes, mintás zoknikat nem kell többé a nadrágszár alatt rejtegetni: mára az önkifejezés egyik eszközévé váltak a kivillanó, egyedi darabok. Határ a csillagos ég, hiszen teljesen elfogadott, ha mintás zokni mellé színes cipőt és ruhadarabokat hordasz. Azonban érdemes itt is a kevesebb több elvét követned, hogy igazán jól érezd magad a szettedben. A mintás zokni fantasztikusan mutat, ha egyszínű, árnyalataiban passzoló sneakerrel viseled, esetleg minta nélküli szerelést veszel fel hozzá. Kiemeli az egyéniséged, bohókás, egyedi megjelenést kölcsönöz. Ha még nem szereztél be egy ilyen darabok sem az Uptostyle shopban azonnal megteheted! Minden Odd Pears mintás zokni 3 db-ból áll, egy tökéletes párból és egy hozzájuk illő páratlan komplementer zokniból. Hordhatod hagyományos módon, de ha kísérletezni támad kedved, felemásan is viselheted őket. Találd meg Te is a hozzád illő darabokat!

 • 3,890 Ft

  Odd Pears zokni- BW mintás zokni

  Az egyik kedvenc páratlan párosunk! BW nem másra utal, mint a kedvenc színkombinációnkra a Black & White-ra, azaz a fekete- fehérre! A BW mintás zoknik egyszerre minimalisták, művésziek de mégis coolak. Könnyedén feldobják fel a normcore szetted!Minden Odd Pears zokni 3 db-ból áll, egy tökéletes párból és egy hozzájuk illő páratlan komplementer zokniból. Hordhatod hagyományos napokra hagyományos módon és különleges napokra bohókásan, azaz felemásan is őket!

  Minden eladott Odd Pear zokniból 350 ft-ot jótékony célra ajánlunk  fel.[spb_toggle title="Az unalmas rész, azaz a termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]
  78% kevert pamut 20% nejlon 2% elasztán Uniszex Zokni
  [/spb_toggle]
  3,890 Ft
  3,890 Ft
 • 3,890 Ft

  Odd Pears zokni- DASHY mintás zokni

  Klasszikus de mégis vagány. A Dashy pont olyan mintha fekete vagy fehér konfettivel lenne beszórva a zoknid és ezáltal a napod is! Igazi minimalista kedvenc, tökéletesen kiegészíti a fekete-fehér outfited. Kell ennél több? Minden Odd Pears zokni 3 db-ból áll, egy tökéletes párból és egy hozzájuk illő páratlan komplementer zokniból. Hordhatod hagyományos napokra hagyományos módon és különleges napokra bohókásan, azaz felemásan is őket!

  Minden eladott Odd Pear zokniból 350 ft-ot jótékony célra ajánlunk  fel.[spb_toggle title="Az unalmas rész, azaz a termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]
  78% kevert pamut 20% nejlon 2% elasztán Uniszex Zokni
  [/spb_toggle]
  3,890 Ft
  3,890 Ft

Bátran kísérletezz, szerezz be pár igazán különleges zoknit a hagyományos, egyszínű párok mellé, hogy maximálisan trendi és sikkes lehess!