Arckrém helyett arcolaj?

Arckrém helyett arcolaj?
2016-05-17 Pósafalvi Anett
In BEAUTY

Sprekenhus, a szépségápolás “atyja” 

A Sprekenhus szépségápolási márkának három csodálatos termékét teszteltük, ami nem más mint az argán arcolaj, a folyékony szappan és a kézápoló balzsam. A csomagolásuk máris lenyűgözött minket, de, hogy mit is tapasztaltunk tesztelés közben? Mindjárt eláruljuk! 

 

Az Alexander Sprekenhus szépségápolási márka prémium minőségű termékek gyártásával foglalkozik mind bőrápolás, mind hajápolás kategóriában. Növény alapú organikus olajak, esszenciák, arctisztítók, kéz és test szappanok, valamint testápolók találhatók a repertoárjában.

A férfiakra is gondolva pedig bevezették a borotva krémüket is, ami a természetes alapanyagai miatt tökéletes minden típusú bőrre.

 És a várva várt tesztelés is elérkezett. 

Argánolaj:

A száraz bőr legnagyobb ellensége, reggelente szoktuk használni, hogy legyen ideje beszívni a bőrnek, csodás a textúrája, az UV sugaraktól megvéd és még egy kis pipetta is van hozzá, hogy ne öntsd ki a fél üveget egy alkalommal. Kell ennél több? Ha igazán száraz a bőröd, akkor mi ezt ajánljuk arckrém helyett. 

Folyékony szappan és balzsam:

Ugyan mi lehet olyan különleges egy folyékony szappanban? Az illata olyan, mint egy virágos mezőé, a bőröd egyből beszívja, nem ragad és ha ki szokott repedezni a kezeden a bőr, akkor ez mindenféleképpen segít. Használd a szappan után a balzsamot, és pár nap után olyan lesz a kezed, mint egy kasmír pulcsi. 

Letisztult csomagolásuk, és a termékek mesés illata miatt egyből beleszerettünk a Sprekenhus márkába, nyugodt szívvel ajánljuk neked is! 

A termékeket beszerezheted itt

További cikkek amik még érdekelhetnek