RÓLUNK

ISMERD MEG AZ UPTOSTYLE CSAPATÁT!

MISSZIÓNK

Küldetésünk, hogy a skandináv letisztult, ízléses divat és kultúra ismertebbé és kedveltebbé váljon Magyarországon is.
Oldalunkon rengeteg inspirációt és stílus tanácsot találsz, melyek által naprakész képet kaphatsz az aktuális trendekről, a legfrissebb divat- és design hírekről, nem utolsó sorban pedig a fenntarthatóságról.
Célunk olyan külföldi márkák és alkotók bemutatása és terjesztése, amelyek kis hazánkban még ismeretlenek vagy nem érhetők el, de emellett a magyar kortárs tervezők és márkák támogatása is szívügyünk.

Mit találsz az UPTOSTYLE-on?

Nemzetközi és hazai márkák

Olyanok, amiket már ismersz, amikről csak hallottál és amiknek a létezéséről sem tudtál. Főleg a letisztult skandináv vonalat követjük!

Prémium termékek

Minőségi, szemet gyönyörködtető használati vagy csak dísztárgyak. Csak olyat ajánlunk és árulunk, amit mi is szívesen megvennénk vagy teszteltünk.

Inspiráció

Egy kis újdonságra vágysz, tájékozódni akarsz a legújabb trendekről vagy csak frissítenéd a stílusod? Akkor jó helyen jársz! Nálunk új ötletekkel, termékekkel találkozhatsz a világ minden tájáról.

Csak olyan szponzort, reklámot fogadunk el, ami releváns az általunk képviselt stílushoz és mi is úgy gondoljuk, hogy hiteles és értéket ad az oldalhoz.
Ha te is szeretnéd termékedet, márkádat viszontlátni az oldalon, vagy kiváncsi vagy a PR ajánlatunkra, akkor lépj kapcsolatba a kreatív csapatunkkal!

Az UPTOSTYLE fő értékei:

Authentic - hitelesség

Tartalmunk 100%-ban független, a mi ízlésünket tükrözi, nem pedig valami olyat, amiért fizettek. Amit az oldalon találsz azért személyes garanciát vállalunk.

 

Up - To - Date - Frissesség

Törekszünk az innovatív, kreatív tartalomra, legfrissebb trendek bemutatására nemzetközi és magyar szinten egyaránt.

Quality - minőség

Mind a saját arculatunkban és mind az általunk publikált tartalmat illetően az igényességre és minőségre törekszünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismerd meg az UPTOSTYLE tagjait!

Felkeltettünk az érdeklődésedet?

Írj nekünk!