RÓLUNK

A Budapesten létrehozott, Koppenhága székhelyű, nők által menedzselt UPTOSTYLE sokkal több, mint csupán egy életmód magazin. A világ minden tájáról összehozunk írókat és dizájnereket, hogy együtt gyönyörű és inspiráló tartalmat kreáljunk olvasóinknak.

Az UPTOSTYLE mindig Rólad, az olvasóról szól, olyan tartalmak gyártása és olyan márkák népszerűsítése által, melyekkel Te is hozzájárulhatsz, hogy világunk még jobb hely legyen.
A skandináv szemléletmód alapján alkotunk, különös tekintettel a fenntartható gondolkodásmódra, a minimalizmusra és a mennyiség helyett a minőségre való törekvésre.
Online üzletünkben olyan ikonikus skandináv márkák termékei közül válogathatsz, melyek inspirálnak a mindennapi életben, emellett tehetséges dizájnerek rendkívüli alkotásaival is találkozhatsz.
Az aktuális trendek és dizájn hírek terén mindig naprakészek vagyunk, ugyanakkor fontosnak tartjuk az új élet biztosítását a vintage és használt darabok számára is. Stílusunk fiatalos és sportos, tiszta skandináv esztétikával, valamint az aktuális divattrendekkel fűszerezve.
Üdvözlünk az UPTOSTYLE világában!

 

ÉRTÉKEINK

Minőség és fenntartható
világ

Cikkeinket, csakúgy, mint webshopunk termékeit, különös gonddal, a fenntarthatóságot, valamint a mennyiség felett a minőség elvét szem előtt tartva válogattuk össze

Minimalizmus és
skandináv dizájn

Mint skandináv székhelyű online magazin, imádunk mindent, ami skandináv, a dizájntól és esztétikától kezdve a minimalista és harmonikus életmódig

Naprakész és kreatív
tartalom

Megbízható források vagyunk a dizájn- és divatvilág területén, emellett egy inspiráló és kreatív hely, melyet mindenképp muszáj megtapasztalnod

 

Ismerd meg csapatunkat

Dobai Gréta

Alapítónk, az UPTOSTYLE megalkotója. Egy igazi girlboss, olasz gyökerekkel és erényekkel, aki digitálisan menedzseli mind a magyar, mind a dán csapatot Koppenhágából. Ő felel az UPTOSYTLE irányításáért, növekedési stratégiájáért és a cég arculatáért. Kis márkánk mellett, nemrég egy új poszter designer startupba vágta a fejszéjét (Project Nord), valamint besegít a férjének a Bean Bros-nál. Különleges érzékkel rendelkezik az esztétika, a kreatív gondolkodás és az online marketing terén, szabadidejében (már ha van neki) succulent kertjét gondozza és minőségi kávét iszik.

Lujza Grossmanova

Szlovákiai születésű film-mániás vállalkozó, aki Koppenhágában él és szeret mindent, ami világos – a designtól kezdve az időjárásig. Álma, hogy újságíró legyen, melynek megvalósulását az UPTOSTYLE angol nyelvű oldalának főszerkesztőjeként alapozza meg. Lelkes író, aki a saját vállalkozását építi, emellett célja Koppenhága legjobb kávéhelyszíneinek levadászása.

Kőrösi Kíra

Igazi vidéki lány, aki városához hűen maradva próbálja fellendíteni a kulturális életet és közelebb vinni a művészetet az emberekhez. Workshopokat, kiállításokat és filmvetítéseket szervez. Ő felel a csapat gördülékeny munkájáért, miközben enteriőrtervezőnek tanul. Írt már az ELLE DECORATION oldalára és magazinjába, jelenleg pedig külsös íróként segíti a Lakáskultúra működését. 
Kíra az, aki mindent is csinál és mégis jut valami újra ideje! 

Dobai Lilien

Egyetemi tanulmányai mellett erősíti az Uptostyle csapatát. Termékek feltöltéséért, készletezésért és a rendelések asszisztálásáért felelős. Rekreációs szakembernek készül, ebből fakadóan szabadidejében mindig valami aktív dolgot csinál: rengeteget túrázik és sportol. Kedvenc városa Koppenhága, így közel áll hozzá az a letisztult, minimalista életvitel és stílus, amit az Uptostyle is képvisel. Nem csak a természetet szereti, hanem az egyik legnagyobb kávé fan is, munkáját minig egy csésze kávé társaságában végzi.

Nádasi Nóra

Már egészen kiskorában sem volt mindegy, hogy aznap milyen öltözékben jelenik meg az oviban, így mondhatni, hogy a divat iránti szenvedélye már meglehetősen korán elkezdődött és azóta is töretlenül tart. Az UPTOSTYLE csapatához is ezáltal szegődött szerkesztőként, amikor fejébe ötlött, hogy főállása mellett szeretné a divattal kapcsolatos gondolatait megosztani a nagyvilággal. Kommunikáció és médiatudomány szakon végzett és egy nagyvállalatnál dolgozik, ahol tréningekkel foglalkozik. Jelenleg, pedig a magazin Pr és marketing ügyeiért felel. Balatoni lány lévén szereti szabadidejét a tó mellett tölteni, új reggelizőhelyeket felkutatni és izgalmas receptekkel kísérletezni. Imád régi fotókat nézegetni és ezáltal felidézni a szép emlékeket.