Pure Effect Sweden – a takarítás is lehet stílusos?

Pure Effect Sweden – a takarítás is lehet stílusos?
2017-12-01 Adel

Amikor először megpillantottuk a Pure Effect termékeit, nem hittük, hogy többről van szó egy csinos dizájnú márkánál, ami átlagos termékeket árul. Egy kis kutakodás után azonban kiderült, hogy nagyon távol áll a hétköznapi márkáktól. A Pure Effect egy svéd márka, az első a skandináv piacon, ami a biotechnológiának az erejével kínál ruházati és háztartási tisztítószereket. A termékekben aktív baktérium kultúrák találhatóak, melyek mélyen tisztítják a felületeket. Ugye szuperül hangzik? 

Lina & Linda, a Pure Effect alapítói hisznek a fenntartható innovációkban, ami nem a lovaskocsihoz való visszatérést jelenti annak érdekében, hogy nagyobb egyensúlyban éljünk az ökoszisztémával és egymással. A márka megámodói mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Pure Effect termékek mind társadalmilag, mind környezetileg fenntarthatóak legyenek. 

“Ha figyelmet fordítunk arra, hogy bölcs döntésekethozzunk, akkor olyan jövőt építhetünk, amilyenre vágyunk. Hiszünk az esztétikában , az érzelmekben és abban,hogy olyan dolgok vegyenek körül minket, amelyek számunkra mély jelentéssel bírnak.”

KEDVENCEINK 

All Clean

Az egyik személyes kedvencünk az All Clean, amely egy gyönyörű, apró üveges kiszerelésben készül, és pipettával adagolható. Tölts meg egy permetszóró flakont vízzel, majd adj  hozzá egy-két cseppet ebből a gyönyörű, kék folyadékból , és voilá! Permetezd a keveréket bárhová a lakásban és élvezd a tisztaságot! 

Clothing Mist

A Pure Effect Clothing Mist segítségével könnyen felfrissítheted ruháidat és a többi, nehezen mosható textíliát. Megnöveli a mosás közötti időt és a vegytisztítás remek alternatívájaként szolgál. Hát nem tökéletes?

Shoe Mist

A Shoe Mist használata igazán egyszerű az illata pedig mesés! Kell ennél több? A cipőn kívül egyéb textíliákon is alkalmazható, köztük a kinti viseletek, sálak, pulóverek, dzsekik, táskák felszínén. Az északi tölgy különleges illata pedig még felejthetetlenebbé teszi a használatát.

Őszintén ajánljuk a Pure Effect Sweden termékeit, többek közt a különleges és esztétikus csomagolás, a hatékonyságuk és fenntartható mivoltuk miatt, mely mind az otthonod, a környezeted és a Te javad is szolgálja!