NORDGREEN

Új fejezet a skandináv luxus világában

Nordgreen – Új fejezet a skandináv luxus világában
2018-10-14 Barbara Ferencz

Mint azt Te is nagyon jól tudod, az ékszerek királya egyértelműen a karóra. Mindegy, hogyan öltözöl fel éppen, milyen a hangulatod vagy milyen az időjárás, egy óra minden szetted kötelező kiegészítője. Ez az az ékszer, mely a legtöbbet árul el Rólad és a legjobban visszatükrözi stílusodat. Ezúttal szeretnénk bemutatni Neked a Nordgreen márkát, mely egy teljesen új fejezet a skandináv luxus világában.

 

 

A Koppenhágában létrejött Nordgreen jellegzetessége, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyja az aktuális trendeket, kialakítva egy különleges, saját életérzést. A Nordgreen tavaly, kickstarter kampányának köszönhetően robbant be a skandináv óramárkák világába, mely Európa 10 legsikeresebb kampánya között szerepelt. Népszerűsége azóta is töretlen, a népszerűség pedig egyre csak nő az európai és ázsiai országokban egyaránt.

 

A tervező

A márka komoly, céltudatos értékeket vall, melyet a tervező, Jacob Wagner, aki korábban már a Beng & Olufsennel, az Alessivel és a MoMa-val is együtt dolgozott, tökéletesen kibontakoztat minden egyes darab megtervezésekor. Kivételes tehetséggel hidalja át a funkcionalitás és esztétika közti szakadékot, létrehozva így egy olyan művészetet, melyet mindenki könnyedén beépíti mindennapjaiba.

nordgreen
nordgreen

 Miért rajongunk a Nordgreenért?

1. Minden egyes darab a legnagyobb odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben készül, ennek köszönhetően egy életre szóló befektetés.

2. Hibátlan tervezés Jacob Wagnertől, Dánia egyik legnépszerűbb tervezőjétől, aki korábban a MoMa-val is együttműködött.

3. A márka a skandináv minimalizmus tökéletes megtestesítője, így minden darabot könnyedén kombinálhatsz bármely outfiteddel.

4. Minden óra egy esély, hogy szebbé tedd a világot, ugyanis Te dönthetsz, hogy az egészséget, az oktatást vagy a környezetvédelmet támogatod.

5. Az óralap és a szíj különböző méretben kaphatóak, így nők és férfiak számára egyaránt elérhetőek.

6. A cserélhető szíjaknak köszönhetően kedved és öltözéked szerint könnyedén variálhatod órád kinézetét.

 

A Nordgreen misszió

A márka legfőbb célja, hogy olyan terméket hozzanak létre, mely azonnal magával ragad, és többé egy tapodtad sem leszel hajlandó megtenni nélküle. Egy örök darabot, mely bármely alkalomra elegáns és tökéletes befejezése a megjelenésednek. Ennek tükrében megalkották a skandináv minimalizmus és a dán minőség tökéletes kombinációját, létrehozva három kollekciót, a Philosphert, az Infinity-t és a Native-t. Minden darab állítható szíjjal, több méretben kapható, így nőknek és férfiaknak egyaránt könnyedén elérhető.

nordgreen

PHILOSOPHER

nordgreen

 

Minden Philosopher darab az idő egy igazi hangszere. Az aszimmetrikus másodpercmutató szerepe, hogy minden pillanatban emlékeztessen a gondolatra, miszerint a múltból táplálkozva a jelenben kell cselekednünk egy szebb jövő kialakítása érdekében. Az enyhén kúp alakú, duplasoros számlapmutató az óramű középpontja felé vonzza a tekintetet, így segít a jelenre fókuszálni. A Philosopher darabok további jellegzetességét pedig a megemelt szegély, a csiszolt megjelenés és az egyedi órakorona adják. Kedvencünk a Gun Metal Mesh, melyet sok, a bőrszíjas variációkon túl Rose Gold és Silver változatban is megvásárolhatsz.

 • Nordgreen watch - Philosopher - Silver Mesh
  Nordgreen watch - Philosopher - Silver Mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Philosopher | Ezüst

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. A Philosoper Ezüst színű  modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.Válaszd ki az óratok átmérőjét és a szíj színét.
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft
 • Nordgreen Watch - Philosopher - Rose Gold Mesh
  Nordgreen Watch - Philosopher - Rose Gold Mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Philosopher | Rose Gold

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. A Philosoper Rose Gold modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.Válaszd ki az óratok átmérőjét :
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft
 • Nordgreen watcg- Philosopher - Gun Metal Mesh
  Nordgreen watcg- Philosopher - Gun Metal Mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Philosopher | Gun Metal

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. A Philosoper modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.Válaszd ki az óratok átmérőjét és az óraszíj tipusát:
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft

INFINITY

 

Az Infinity kollekció megalkotásakor a tervező legjelentősebb inspirációforrása a természet volt. Igyekezett azonban kiszűrni mindazt a romboló hatást, melyet modern civilizációnk gyakorol Földünkre, s csupán az egyszerűséget, tisztaságot és szépséget hagyta meg. Mindezt reprezentálja a számlap visszafogott, letisztult stílusa, létrehozva egy rendkívül elegáns, finom megjelenést. A számlap mély görbülete az idő és a tér végtelenségét jelképezi, innen kapta nevét a kollekció, mely tökéletes mindazoknak, akik a tömegből kiemelkedő, ugyanakkor a mindennapokba illeszkedő stílus hívei. Mi az ezüst, szürke szíjas verziót választanánk, melyet több más színkombinációban is megtalálsz.

nordgreen
 • Nordgreen óra - Infinity Rose gold mesh
  Nordgreen Watch - Infinity- Rose Gold mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Infinity | Rose Gold

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. Az Infinity Rose Gold modellek formájának legnagyobb ihletforrása maga a természet. Jakob a modern civilizáció komplexitását kihagyva, a természet eredeti letisztultságát akarta szimbolizálni. Az óra pont ezért maga a letisztultság, csak a legfontosabb elemek jelennek meg rajta, kihagyva a másodpercmutatót, a dátumot  és az órajelző számokat. A meredek óratok kivágása végtelen időre és térre utalnak, a szélre felkanyarodó jelzések emlékeztetnek az idő számonkérhető múlására.A  szíjak az óratok hátlapjába tökéletesen beleolvadnak és könnyen cserélhetőek , hogy minden outfithez könnyen párosíthasd.Válaszd ki az óratok átmérőjét és a szíj tipusát :
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft
 • Nordgreen óra - Infinity Ezüst mesh
  Nordgreen óra - Infinity Ezüst mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Infinity | Ezüst

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. Az Infinity Ezüst színű modellek formájának legnagyobb ihletforrása maga a természet. Jakob a modern civilizáció komplexitását kihagyva, a természet eredeti letisztultságát akarta szimbolizálni. Az óra pont ezért maga a letisztultság, csak a legfontosabb elemek jelennek meg rajta, kihagyva a másodpercmutatót, a dátumot  és az órajelző számokat. A meredek óratok kivágása végtelen időre és térre utalnak, a szélre felkanyarodó jelzések emlékeztetnek az idő számonkérhető múlására.A  szíjak az óratok hátlapjába tökéletesen beleolvadnak és könnyen cserélhetőek , hogy minden outfithez könnyen párosíthasd.Válaszd ki az óratok átmérőjét és a szíjat az órádhoz:
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft

 

nordgreen

Giving Back Program 

A csapat elkötelezett híve a társadalmi felelősségvállalásnak és a környezetvédelemnek, melynek bizonyítékául létrehozták a márka „Giving Back” programját. Ennek keretein belül több, egészéggel, oktatással és környezetvédelemmel foglalkozó nemzetközi szervezettel állnak kapcsolatban, mely lehetővé teszi, hogy bármely Nordgreen modell megvásárlása után kiválaszd, melyik területet szeretnéd támogatni.

nordgreen
nordgreen

 

Csatlakozz Te is 

Ha Te is vágysz egy kis luxusra és a kifogástalan minőséget keresed, garantáltan imádni fogod a Nordgreen órákat. Vásárlás során, miután megkaptad a csomagodat, nincs más dolgod, mint megkeresni az óra hátlapján az egyedi sorozatszámot, majd a dobozban található „Certificate of authenticity”-t és a rajta található azonosítószámot, majd ’-’ jelek közé téve, nagy betűvel a végén begépelni a számokat a hivatalos honlapon. Ezek után kiválaszthatod, hogy a fent említettek közül mely területet szeretnéd támogatni, így új ékszered nem csupán a barátod, de jótéteményed jelképe is lesz.

Nagy öröm számunkra, hogy mi vagyunk a Philosopher és az Infinity kollekció darabjainak első forgalmazói Magyarországon. Nézz körül a webshopban, és válaszd ki álmaid karóráját, mely leghűségesebb barátodként az idő végezetéig szolgál majd. Olvasd el tippjeinket egy Kapszula Ruhatár kialakításához, és viseld új Nordgreenedet a legstílusosabban!