31 NAPOS MINIMALISTA KIHÍVÁS

31 NAPOS MINIMALISTA KIHÍVÁS
2018-07-30 Babus

A nyár utolsó hónapjára izgalmas meglepetéssel készülünk Neked: mégpedig egy minimalista kihívás formájában! Lassan vége a nyári szünetnek és a szabadságnak, hiszen szeptembertől mindenki visszatér a mókuskerékbe.  Hogy sokkal gördülékenyebben menjen az átállás, létrehoztunk egy minimalista kihívást, mely teljesítésével nemcsak a felkészülést könnyítheted meg, de egy egészen új életmódot is megtapasztalhatsz!

De mi is az a minimalista kihívás?

Biztosan hallottál már a „minőség a mennyiség felett” illetve a „kevesebb néha több” elvekről – legyen szó akár öltözködésről, étkezésről, mozgásról, szépségápolásról vagy életvezetésről. Fontos tudatosítani magadban, hogy mely általad birtokolt dolgokra van igazán szükséged, és melyektől tudsz megválni. Sajnos napjaink egyik legnagyobb problémája a környezetszennyezés és az elképesztő pazarlás, mely hosszú távon nem csak a bolygónak, de a Földlakóknak is árt. A folytonos elégedetlenkedés és a negatív dolgokra való koncentrálás pedig egyaránt mérgezi az ember lelkét és testét. Minimalista kihívásunk egy tudatosabb életmód felé terel, így hamar pozitív változást érhetsz el nem csak a termékhasználatodban de az életviteledben és a gondolkodásmódodban is!

Kedvet kaptál hozzá?

Ha a challenge részese szeretnél lenni, nem kell mást tenned, mint feliratkozni az Uptostyle facebook oldalára – ezután augusztus elsejétől 31 napon keresztül különböző témákban küldünk tippeket, motiváló gondolatokat, apró kihívásokat, melyeket napról napra teljesíthetsz!

Így a nyár utolsó hónapjában nem csak a szobádban, a számítógépeden, a ruhatáradban, a telefonodon vagy a hűtődben, hanem a fejedben is rendet tehetsz, méghozzá a legkreatívabb és legváltozatosabb módon! Hiszen nincs is jobb időszak a declutteringre az iskolakezdés előtti heteknél! Kezdd Te is tisztább fejjel és tisztább környezettel a szeptembert!

MINIMALISTA KIHÍVÁS

Reméljük Te is kedvet kaptál egy nyár végi kalandhoz és csatlakozol hozzánk, valamint a többi Uptostyle taghoz ebben a szuper kihívásban!