Együtt az ország legstílusosabb bloggerinái

Uptostyle Army x tøke

000

Éjszakába nyúló brainstormingok, egyeztetések, újravázolt skatchek, átszabott makettek és hónapokig tartó szervezkedés előzte meg magazinunk történelmének eddigi legnagyobb volumenű megmozdulását, aminek – mostmár nyugodt szívvel kijelenthetjük –  határozottan megérett a gyümölcse!

Örömünkre szolgál bemutatni az Uptostyle Army-t, a projektet, amelyben  Magyarország legstílusosabb bloggereivel karöltve kívánjuk prezentálni, miért gondoljuk úgy, hogy a kevesebb általában több. Négy inspiráló és követendő bloggerinát kértünk fel, hogy párosítsák össze azokat a ruháikat és kiegészítőiket, amelyek szerintük leginkább képviselik az uptostyle stílust, mi pedig cserébe megleptük őket a fotózáson a hamarosan debütáló Uptostyle x tøke kollekciónk egy-egy darabjával, ami az ő egyéniségüket tükrözi.

Hitvallásunk a letisztult minimalista divat és életstílus népszerűsítése hazánkban és rendkívül fontosnak tartjuk ismert és feltörekvő magyar bloggerek összetartását is. Éppen ezért hoztuk létre az együttműködést, melyben meghívtuk kedvenc bloggerináinkat, hogy streetstyle fotózásunkon viseljenek olyan darabokat, amelyek stílusa szerintük az általunk preferált irányzatot leginkább jellemzik.
A projekt nem titkolt célja az volt, hogy egyfajta szupercsapatként és inspiráció-bombaként jelenítsük meg a lányokat emellett pedig ösztönözzük a magyar olvasóközönséget a stílusos, letisztult divatra, erősítve egymás olvasótáborát. A divat folyamatosan változik, az irányzatok szinte 20 évenként újra virágkorukat élik, mégis a minimalizmus egyszerűségében és kreatív játékosságában sohasem kellett csalódnunk. 

Szerkesztőnk, Borka a cikkírás mellett mesterszakon tanul divattervezést, és úgy éreztük, itt az ideje, hogy tehetségét ötvözze a magazin adta lehetőségekkel, így megalkotta a tökéletesen uptostyle kollekcióját! A ruhadarabokat az igazi skandináv minimalizmus inspirálta. A letisztult színek, egyenes szabásvonalak és különleges, minőségi  ugyanakkor egyszerű anyagok mind Borka által a koppenhágai divathéten megtapasztalt dán életérzésre reflektálnak, nem utolsó sorban oldalunk hitvallását képviselve tűvel-cérnával megalkotva.

Első kollekciónk címzettjei szabad, ambiciózus városi lányok és fiatal nők, akik a kevesebb, több elvét képviselik, így ruhatáruk mindig egyedi és különleges. Ám ahhoz, hogy hazánkban is minél több gardróbba közvetítsük a minimalizmust, meg kellett keresnünk a megfelelő képviselőket. 

Olyan bloggerekkel terveztünk együttműködni, akik széles körben inspirálóak, sokszínűek, outfit posztjaikban mégis felleltük a minimalizmus szikráját.
Vivit (Fifty Pairs of Shoes), Festyt (Festy in style), Katát (Inspirationholic) és Hédit (Lust for Luster) hazánk legismertebb divatdiktátoraiként tartják számon, ugyanakkor személyes kedvenceink is, így kétség sem fért hozzá, hogy őket válasszuk az Uptostyle Army nagyköveteivé.

A Lust for Luster szerkesztője, Szabó Hédi blogja a pasztell színekben pompázó, visszafogott, klasszikus, mégis mindig uptodate divatot közvetíti olvasóinak, ráadásul „kiegészítőként” különleges selfmade körömdekorációkkal is szolgál. Instagrammján kreatív DIY ötleteket is találsz kiváló inspiráció forrásként többek között olyan praktikákkal, mint hogyan készíts egy balerinacipőből édes virágtartót az ágyad fölé. 

 A határozott, mégis romantikus személyiségének és blogjának köszönhetően Inspirationholic, azaz Balogh Kata blogjára kattintva utazásainak varázslatos fotó beszámolóitól kezdve a kozmetikumok harmonikus ábrázolásán keresztül a skandináv hangulatú outfit posztokig mindent megtalálsz, ha inspiráció túladagolásra van szükséged. Instagramján betekintést nyerhetsz saját maga által berendezett irigylésre méltó lakására és ínycsiklandozó receptjeit is csekkolhatod! Figyelem, inspiráció minden mennyiségben! 

A magassarkúk koronázatlan királynője, a Fifty Pairs of Shoes bloggere, Nagy Vivienn. Az oufit posztokon kívül Vivi néhány hónapja YouTube csatornát is vezet. Videóiban megtudhatjuk többek között, hogy mit rejt egy stílusos nő táskája, eseményekről tudósít, inspirál és tanácsot ad, ha kétségeid lennének egy bevállalósabb darabbal kapcsolatban. Amikor éppen nem forgat, vagy posztot készít, utazik, divatbemutatókra jár és biztosak lehetünk benne, hogy valami újdonságon töri a fejét amit hamarosan meg is valósít!

 A Festy in style bloggere , Festy  Magyarország legtöbb követőjével büszkélkedő bloggerinája ma már szinte minden jelentősebb fashion weeken tiszteletét teszi, outfit posztjainak nagy része is külföldön készült. A divathetek mellett számos ismert márkával kollaborálva járja a világot, így nem meglepő, ha Instagramján közös képekre akadunk Chiara Ferragnival, Anna Dello Russoval, vagy akár Negin Mirsalehivel. 

Modelljeink, ha akarnák se tudnák tagadni, hogy blogger vér folyik az ereikben, igazán profin pózoltak a kameránk előtt. A fotózás hangulata fantasztikus, a Bean Busters kávék és smoothiek isteniek voltak, és még az időjárás is mellénk állt. Kívánni se tudtunk volna jobb alkalmat és szuperebb csapatot ehhez a projekthez. Köszönjük Nektek!

Luftstrøm by Uptostyle X tøke az Uptostyle Marketben:

VIEW ALL PRODUCTS

További cikkek amik még érdekelhetnek

000