Fedezd fel a várost ! – The Chronicles of Rains 2.

rains

Egyedül nekivágni és felfedezni új helyeket fantasztikus élmény. Teljesen más, mint mikor társaságban vagy, nem vonja el a figyelmedet semmi, így jobban átéled az adott pillanatot. Fotósorozatunkat ez a belső élmény inspirálta, a jó értelemben vett magány megélése. A mai rohanó világban, mikor a legtöbbünk a közösségi platformokon intézi az ügyeit, tart kapcsolatot családdal, barátokkal kifejezetten jól eső érzés önállóan alkotni, megismerni, felkutatni.

A fehér Rains esőkabát és mellé a fekete vízálló backpack tökéletes kiegészítői egy olyan napnak, amikor csak magadra figyelsz, elindulsz és megtalálod a szépséget a természetben vagy azokban az épületekben, amik mellett naponta elmentél, de sosem láttad meg bennük az idő tovatűnő bájosságát. A képeken látható szett letisztult, minimalista, ötvözi a modern városi életet a praktikus viselettel.

rains
rains
rains

A fekete-fehér kombináció sosem megy ki a divatból, nem lehet vele mellé lőni, bárhol, bármikor stílusos viselet. A világos kabát fekete nadrággal, fekete vagy fehér sneakerrel igazi aduász. Ezt szerettük volna kiemelni a fotókon is: kifinomult lehetsz akkor is, ha kirándulni mész és felfedezed a városod eddig nem látott helyeit.

Egyedül átélni új benyomásokat, tapasztalatokat nagyon fontos, hiszen ezek a hatások segítenek abban, hogy azzá váljunk, akik szeretnénk lenni. Bátrabbak, elszántabbak és nyitottabbak leszünk általuk az élet minden területén, nem félünk majd új, számunkra addig ismeretlen élményeket szerezni. 

rains
rains
rains
000