Így öltözik egy minimalista tavasszal

Minimalista outfit ötletek tavaszra

000

 

Már hivatalosan is itt a tavasz, persze vigyáznunk kell, mert sokszor becsapós lehet az időjárás. A nagy hideg után viszont végre lekerülnek a vastag pulcsik, nagykabátok, téli zoknik, és helyükbe lépnek a lenge, tavaszi holmik. Ha elfelejtetted volna, hogy is öltözik tavasszal egy minimalista, adunk pár tippet emlékeztetőül.

 

sporty
sporty

Ha sportosan szeretsz öltözködni, akkor ez a te outfited! Végre visszatérhetnek a tornacipők, és a különleges zoknik. Ha egy sötétebb outfithez, fehér vagy világos cipőt választasz, nagyon fel tudod vele dobni. Kapj fel egy baseball sapkát meg egy hátizsákot, és irány a friss levegő. A galéria első felében láthatod az ehhez az outfithez tatozó képeket.

Bőrdzseki, vászon nadrág, oxford cipő: remek kombináció, laza és sikkes. Tökéletes egy meetingre, de egy esti kiruccanásra is. És persze mi menne jobban egy ilyen outfithez, mint ez a gyönyörű szürke Re-Kånken, amit meg is vásárolhatsz shopunkban. A galéria második felében láthatod az ehhez az outfithez tatozó képeket.

Pliszírozott szoknya, laza kabát, tote bag. A tavasz két abszolút must have-je is szerepel ebben az összeállításban: midi szoknya és vászontáska. Extra kényelmes viselet, és nagyon csinos. Válassz hozzá egy UPTOSTYLE tote baget, és kész a tökéletes szett. A táskát megveheted fekete és fehér színben is. A galéria első felében láthatod az ehhez az outfithez taroztó képeket.

Tavasszal visszatér egyik kedvenc színünk, a pasztell rózsaszín. Nálunk most csak apróbb részletekben jelenik meg, mint egy a Cluse óra és a zokni, de ne félj bátran használni ezt a színt,akár egy pulcsi, táska, vagy sapka formájában. A galéria második felében láthatod az ehhez az outfithez taroztó képeket.

Ha még ennél is enyhébbre fordul majd az idő, persze sokkal több lehetőségünk lesz. Bár sokan hadilábon állnak a tüllszoknyákkal. Mi imádjuk. Abszolút feldobja ezt a szürke outfitet. A galéria első felében láthatod az ehhez az outfithez taroztó képeket.

Viszont amíg még szelesebb az idő, kapj fel egy vászonkabátot. Szerencsére nagyon nagy a választék, mi most emellett a barna, hosszabb darab mellett döntöttünk. A galéria második felében láthatod az ehhez az outfithez taroztó képeket.

És még egy igazán csodás naplementében is részünk volt.

Oszd meg velünk tavaszi minimalista outfitedet az Instagramon #uptostyle hashtaggel!

További cikkek amik még érdekelhetnek

000