Szezont a fazonnal? Ezekből a nadrág típusokból vásárolj be az idén!

Szezont a fazonnal?-Ezekből a nadrág típusokból vásárolj be az idén!

000

Ha új évszak akkor új trendek! Nincs ez mképp sem a farmerek, nadrágok világában. A Tényleg vége a skinny jeans korszaknak cikkünkben már egy kis bevezetést nyerhettetek, hogy mik is lesznek az idei év befutói, na de a farmereken túl is van élet, összeszedtünk nektek egy rövid listát arról, hogy mit érdemes az idén beszerezni.(persze azért két über király farmer kapott helyet a listánkon)
A cikkben megtalálhatjátok a mi kedvenceinket is! 🙂

 

Deconstructed vintage:

Első ránézésre mintha két különböző farmert varrtak volna egybe, de hát valójában az is. Ezt az őrületet a Vétements márka indította el mikor két vintage Levi’s farmert fabrikált össze. Fazonjában hajazik a mom jeans-re és kicsit cropped is. Játékos megoldásával tökéletes a monoton hétköznapokra,a ruhatárunk egyik fő darabja lehet.

Wide leg:

A trapéz szárak modern változata, már a comb kezdetétől bővülő szár a szabad mozgás fő támogatója. Lehet cropped, rojtos, készülhet lenge anyaból, mindegy melyik illik jobban a Te stílusodhoz, a kényelem garantált. Ideális lehet alacsonyabb nőknek, high waisted formában szépen nyújtja a lábakat.

Trousers:

Kicsit masculin de mégis nőies. Szépen kiemeli a derék vonalát és eltakarja azt amit el kell takarni. High waisted fazonja szintén nyújtja a lábakat és a répa fazonú szárai ezen az optikai csalódáson csak javítani tud. A 21. századi női ruhatár elengedhetetlen darabja.

Girlfriend:

 A boyfriend jeans testvére. Ugyan azok a bő szárak, normál derék rész mégis egy kis nőiességgel megfűszerezve. Egyik fő jellemzője a szaggatások. De vigyázz velük ne hogy túl ess a ló másik oldalára.

Culotte:

Ez a fazon évek óta próbál betörni a köz tudatba, és végre itt van! A wide leg nyári kiadása. Készülhet bármilyen anyagból; farmer, pamut, vászon, egy biztos, imádni fogod egyszer felveszed és soha többé nem válsz meg tőle.

Reméljük a skinny jeansek egy időre a szekrényetek aljára kerül és helyükre ezek a fazonok lépnek. Jó vásárlást kívánunk! 🙂

További cikkek amik még érdekelhetnek

okt03
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
By / No Comments

Az ősz beköszöntével a napozó ágyon való pihenést felváltja az iskolapad. Persze nem könnyű búcsút mondani a napsütésnek és a csodás nyári kalandoknak, de néhány dizájnos – és nem mellesleg praktikus – kiegészítővel feldobhatod a szürke hétköznapokat. Ismerős a helyzet, mikor az iskolában jössz rá, hogy mennyi mindent kéne beszerezni? Ha még te sem zártad le a tanszer-bevásárló körutat, cikkünkben olyan termékeket találsz, melyeket mindenképp szerezz be az iskolai élethez!

okt01
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!

Hiszünk az apró részletekben, hiszen egy egyszerűbb outfitet is merőben meg tud változtatni egy különlegesebb kiegészítő. Ugyanígy, ha kisebb újításokat vezetünk be napi rutinunkban, vagy hozzáállásunkban, az egész közérzetünkre hatással lehet. Most 5 ilyen tippet szedtünk össze nektek, amiknek alkalmazásával és kis odafigyeléssel hatalmas változásokat érhettek el.

Sze30
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
By

Az ezredfordulós és a Z generáció speciális esetnek számítanak. A cégeket is alaposan megdolgoztatják a pénzükért, ugyanis nem hagyják, hogy a reklámok befolyásolják őket. A millenial branding szembemegy a konvencionális marketinggel és reklámozással, és egyértelműen könnyebben megfogja a fiatalokat.

Sze12
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
By / No Comments

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az ősz, a maga borús, esős, szürke napjaival. És mi lehetne ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kitörjünk ebből a monotonitásból? Nem más, mint egy last minute utazás! Mivel manapság már egyszerűbb az okostelefonokban tárolni a fontos tudnivalókat, így összegyűjtöttünk számotokra pár olyan applikációt, amelyek még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást!